Macar polisi beni utandırdı

Güncelleme Tarihi:

Macar polisi beni utandırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2012 13:22

ALTI haftalık memleket tatili için eşi Hikmet (49), kızı Seda (17) ve damadı Abdullah Kaya (23) ile birlikte Almanya'nın Braunschweig kentinden sıla yolculuğuna çıkan Mustafa Öz (52), Macaristan’da yapılan trafik kontrollerinde 30 bin Forint’le (105 Euro) cezalandırıldı.

Haberin Devamı

Arka koltukta oturan eşi ve kızının kemer takmadığı için kendisine ceza yazıldığını söyleyen Öz, “Bana ceza yazmaması için Macar polisine 50 Euro teklif ettim. Fakat o ‘ben dilenci değilim’ diyerek teklifimi geri çevirdi” diyerek Macar polisinin onurlu bir davranış sergilediğini söyledi.

6 haftalık Kayseri tatili için Almanya’nın Brounschweig kentinden sıla yolculuğuna çıkan sürücü Mustafa Öz, Macar polisinin onurlu davranışı sonrasında mahcup duruma düştüğünü söyledi. Arka koltukta uyuyan eşi ve kızının emniyet kemeri olmadığı için 30 bin Forint’le cezalandırıldığını söyleyen Öz,

“Macar polisine bana ceza yazmaması için 50 Euro teklif ettim. Parayı elimde gören polis ‘ben dilenci değilim’ diyerek teklifimi geri çevirdi. İnanın o anda çok utandım, mahcup duruma düştüm” diyerek Macar polisinin onurlu davranış sergileyerek kendisini mahcup duruma düşürdüğünü söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!