‘Lütfen beş dakikanızı ayırın ve sandığa gidin’

Güncelleme Tarihi:

‘Lütfen beş dakikanızı ayırın ve sandığa gidin’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2023 11:32

Denk Partisi milletvekili adayları, 22 Kasım’da yapılacak seçim öncesi Den Bosch şehrinde düzenlenen toplantıda kendilerini tanıttı.

Haberin Devamı

DENK Partisi 25’inci sıradan milletvekili adayı olan Funda İleri, toplantıda şunları söyledi: “Eğitim hayatım ve yaşamım boyunca temsil görevlerinde aktif olarak bulunmam ve soruların çözümü konusundaki aktif duruşumla beraber siyasette yer almam da kaçınılmaz oldu. Türk Girişimci Derneği ilk kadın başkanı olarak Lahey’de görev üstleneceğim. Son yıllarda Avrupa’da sağ kesimin milliyetçi duruşu, bölgede yaşayan azınlıkların hukuksal haklarını, temel hak ve hürriyetlerini ve toplumun huzurunu tehlikeye sokmaya başladı. Bu durum maalesef sol partiler tarafından engellenemedi. Denk Partisi’nin azınlıklara ve Türklere karşı kucaklayıcı vizyonu, tüm Hollanda vatandaşlarının kendilerini eşit ve duyulmuş hissetmesi açısından beni bir hukukçu olarak buraya çekti.”

‘Lütfen beş dakikanızı ayırın ve sandığa gidin’

Funda İleri
‘Lütfen beş dakikanızı ayırın ve sandığa gidin’
Ahmet Yıldırım

Haberin Devamı

‘ŞARTLAR AĞIRLAŞIYOR’
Denk Patisi 35’inci sıradan milletvekili adayı Ahmet Yıldırım ise şöyle konuştu: “Hollanda’nın 13 yıllık Rutte hükümetleri sayesinde getirildiği çıkmazı ve aşılması güç olan sorunları aşmak için çalışacağız. Meclise girdiğim andan itibaren toplumun sesi olacağım. Sorunların çözümü ve eski Hollanda’nın yeniden inşasına yönelik çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalar, yoksulluk, sağlık, konut ve esnaflar ile alakalı ciddi plan, program ve projeler olacak. Büyük bir motivasyon ve enerjiye bu yola çıkıyoruz. Seçme hakkı olan herkesi oy vermeye davet ediyorum. Türkiye seçimlerini önemseyen kardeşlerimizden aynı duyarlılığı, aynı hassasiyeti bekliyoruz. Zira her geçen gün Hollanda’da yaşam şartları ağırlaşıyor, zorlaşıyor. Her bir yurttaşımızın ayrı bir sorunu, sıkıntısı var. Bu sorunları çözmek için lütfen 22 Kasım günü 5 dakikanızı ayırın ve sandığa gidip oyunuzu kullanın.”

‘Lütfen beş dakikanızı ayırın ve sandığa gidin’

BAKMADAN GEÇME!