Löw’e iki yıllık sözleşme

Güncelleme Tarihi:

Löw’e iki yıllık sözleşme
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2010 14:57

Dünya Kupasında yarı finalde İspanya’ya kaybeden Almanya şimdi sözleşmesi 30 Haziran’da sona eren Löw’ü elinde tutmak için uğraşıyor. Alman Futbol Federasyonu Başkanı Zwanziger Löw’e iki yıllık sözleşme sunacakları açıkladı.

Haberin Devamı

ALMANYA genç takımlarına mükemmel bir futbol oynatan antrenörleri Löw’ü kesinlikle kaybetmek istemiyor. Ancak Löw’ün sözleşmesi 30 Haziran’da sona erdi. Kendisi konuyla ilgili sorulara net cevap vermiyor ve “Dünya Kupasının ardından konuşacağız” diyor. Alman Futbol Federasyonu ise Löw’le devam etmek istediklerini uzun zamandır ifade ediyorlardı. Alman Futbol Federasyonu Başkanı Zwanziger Bild gazetesine “Löw’e iki yıllık bir sözleşme sunacağız. Dört yıllık bir anlaşma hiçbir zaman gündem de olmadı. Löw buna prensip olarak karşıydı. Anlaşmalarımızı turnuvadan turnuvaya yapmak özellikle de antrenörlere mali açıdan da rahatlık getiriyor” dedi. Alman spor basını da teknik direktörleri Löw’ün milli takımla çalışmaktan zevk aldığını, bu takımı onun oluşturduğunu belirterek “Kararı kesinlikle kalmak olacaktır” diyorlar.

Haberin Devamı

SAMMER-BİERHOFF RESTLEŞMESİ
Alman milli takımının menajeri Bierhoff’un geleceği ise biraz karışık gözüküyor. Alt yapı sorumlusu Mathias Sammer ile arası çok açık olan Bierhoff’un, Löw ile birlikte kalıp kalmayacağı kafalarda büyük soru işaretleri uyandırdı. Löw ve Bierhoff bir süre önce 21 Yaşaltı takımın da sorumluluğunu istediklerinde Sammer buna şiddetle karşı çıkmıştı. Başta 17, 19 ve 21 yaşaltı olmak üzere bütün alt yapıdan sorumlu olan Sammer, genç takımı Bierhoff ve Löw’e bırakmak istemiyor. Bu yüzden Bierhoff’un 21 yaşaltı takımının sörumluluğunu alma konusunda ısrara etmesi durumunda ya Sammer’in ya da Bierhoff’un ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!