Loto'da en şanslı sayı 4

Güncelleme Tarihi:

Lotoda en şanslı sayı 4
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2009 14:42

Alman Lotosu'nda 2008 yılında en şanslı sayının "4" olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Baden Würtemberg Eyaleti Lotto İdaresi'nden 4 rakamının geçtiğimiz yıl içinde 21 kez çıktığını belirtti. 4 rakamının en son 1989 yılında en fazla çekilen sayı olduğuna işaret edildi. 2008 yılında en çok çıkan ikinci rakam ise 22 oldu. Toplam 105 kez çekilen çarşamba ve cumartesi lottolarında 22 sayısı 20 kez çekildi. 9, 10 ve 43 sayılarıda 17'şer kez şanslı numara olurken, en az çekilen rakamlar ise 7'şer kezle 19 ve 46.


LOTTO'DA JACKPOT 9 MİLYON

Alman lottosunun çarşamba çekilişinde altı sayı ile süper sayıyı doğru bilen çıkmadığı için bu klasmana ayrılan 6 milyon 383 bin Euro bugünkü çekilişe devredildi. Bu çekilişin hasılatından ayrılacak pay ile birlikte en yüksek ikramiyenin yaklaşık 9 milyon Euro olacağı bildirildi.
Öte yandan yılbaşı özel çekilişinde 20 milyonluk extra çekilişte de altı sayıyı bilen çıkmadığı için ikramiye beş bilenler arasında paylaştırıldı. Beş sayıyı bilen 635 iştirakçi 32'şer bin Euro kazandı.
öte yandan Almanya'da yeni yıl ile birlikte internet üzerinden loto oynamak yasaklandı. Karar şans oyunu bağımlığının önüne geçmeyi amaçlıyor.

HOLLANDA MİLYONERLER

Bu arada Hollanda'da Piyango İdaresi’nin 282 yıllık tarihinde ilk kez ortaya koyduğu 25 milyon Euro para ödülünü, Maastricht kentinden bir talihli kazandı. Jackpotta biriken 25 milyon Euro’nun da Groningen Eyaleti’nde satılan bir bilete isabet ettiği bildirildi. Talihlilerin kimlikleri konusunda açıklama yapmayan Milli Piyango İdaresi, hem özel para ödülünün, hem de jackpottaki paranın her hangi bir kesinti yapılmadan sahiplerine verileceğini duyurdu. Piyango İdaresi yetkilileri, bu yıl bastırılan toplam 5 milyon biletin tamamen satıldığını kaydettiler. Öte yandan, Hollanda lotosunun jackpotunda biriken 17,8 milyon Euro’nun da yılın son çekilişinde Gennep kentinden bir kişiye çıktığı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!