Londra’nın en iyi kuaför ve güzellik salonları seçildi

Güncelleme Tarihi:

Londra’nın en iyi kuaför ve güzellik salonları seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2022 11:24

İngiltere, İskoçya, Kuzey İrlanda ve Galler’de son yıllarda büyük gelişme gösteren Türk berber ve kuaförlerinin ödül töreni yoğun ilgi gördü. Britanya genelinde sayılarının 20 bini aştığı tahmin edilen berber ve kuaförlerin ekonomiye olan katkılarının artarak devam etmesi için organize edilen British Barber and Hairdresser’s Awards’un (Britanya Berber ve Kuaför Ödülleri) ilki İngiltere Parlamentosu’nun karşısındaki Park Plaza Westminster Otel’de düzenlendi.

Haberin Devamı

GECEYİ, Britanya Kebap Ödülleri (British Kebab Awards) gecesini de düzenleyen İbrahim Doğuş gerçekleştirdi. Doğuş, özel nedenlerden dolayı geceye katılamazken, organizasyona Yıldız Jasmine Armstrong, Ercan Yüzey ve Şehriban Demir destek verdiler. Gecede bütün katılımcılar kendi bölgelerinden birinci seçildi. Gecede sadece ödül alan isimler ise şöyle: Serkan Doğru, Engin Ayıkbaba, Erdem Tekelioğlu, Şehriban Demir, İrfan Sümbül, Halil Baydemir, Şenol Erdoğan, Bekir Sarı, Ahmet Karagül, Beyhan Kaya, Aziz Mermer, Sadık Yalçın, Onur Meşe Koparan, Uğur Avşar, Şule Duyan ve Mehmet Yaprak. Gecede, ödülleri Barrister Julius Nkafu ve Londra’nın tarihi finans bölgesi City Of London’ın Stratejik İş ilişkileri, İnovasyon ve Büyüme Genel Müdürü Martin Bailey verdi.

Londra’nın en iyi kuaför ve güzellik salonları seçildi

Sude Duyan, Ayşen Djemal

Haberin Devamı

 Gecenin sunumunu ise Ayşen Djemal ve Sude Duyan üstlenirken, Djemal ve Duyan, “Yılda 300-400 arası şirket açarak İngiltere ekonomisine büyük katkı sağlayan kazanımlarınızdan büyük gurur duyuyor ve sizlere şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Londra’nın en iyi kuaför ve güzellik salonları seçildi

Yıldız Jasmine Armstrong

GENÇLERE GELECEK VERECEK
Organizasyona destek veren WIW Inspire Kuaför ve Güzellik Salonu sahibi Yıldız Jasmine Armstrong da, gençlere yeni açılacak akademide ‘kuaförlük’ eğitimi ve ‘güzellik’ kursları vermek istediğini söyledi. Armstrong, “İnsanlar var olduğu sürece kuaför ve güzellik her zaman var olacak. Bu sebeple 5 yıl önce Londra’nın Southgate bölgesinde Transport for London’a ait olan WIW Inspire Salon adında kuaför ve güzellik salonumuzu açtık. 5 yıl içinde bölgemizin en yoğun salonu olmayı başardık ve birçok kişiye iş imkânı sağladık” dedi.

Londra’nın en iyi kuaför ve güzellik salonları seçildi

BAKMADAN GEÇME!