Lokalde ?ıkan kavgada, 1 kişi öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Lokalde ıkan kavgada, 1 kişi öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2008 13:27

DENİZLİ Sevenler Derneği Lokali'nde ?ıkan bı?aklı ve silahlı kavgada, 31 yaşındaki Gökhan Uğurlu yaşamını yitirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, 3 kişi de aranıyor.

Haberin Devamı

Olay, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki Denizli Sevenler Derneği Lokali'nde, saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olarak lokale gelen kahvehane işletmecisi Gökhan Uğurlu, bağırıp, küfür etmeye başladı. Bunun üzerine lokalin işletmecisi 40 yaşındaki Hasan Poyraz ile müşterilerden 20 yaşındaki ?zcan ?nder, Gökhan Uğurlu'yla tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Gökhan Uğurlu, belinden ?ıkardığı tabancasıyla havaya bir el ateş etti. Çıkan kavgada, Uğurlu, tabancayla göğsünden 2 kurşunla vurulup, bı?aklandı.

Kanlar i?inde kalan Uğurlu, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin, müdahelelerine rağmen kurtarılamadı. Polis, lokalin işletmecisi Hasan Poyraz ile müşterilerden ?zcan ?nder'i gözaltına aldı. Polis, kavga anında lokalde oldukları belirlenen 3 kişinin ise arandığını bildirdi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!