Laetitia Casta: Mükemmellik sıkıcıdır

Güncelleme Tarihi:

Laetitia Casta: Mükemmellik sıkıcıdır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2013 11:23

Yeni Dolce&Gabbana parfümü Intense’in yüzü olan 35 yaşındaki oyuncu ve model Laetitia Casta, konuştu

Haberin Devamı

Yeni Dolce&Gabbana parfümü Intense’in yüzü olan 35 yaşındaki oyuncu ve model Laetitia Casta, İngiliz The Daily Mail gazetesine konuştu.

Üç çocuk annesi Casta, muhabirin annelik ilgili sorusuna ‘sert çıktı’: “Çocuklarımı seviyorum ama konuşmak istemiyorum zira sadece anne değilim. Kadın gazetecilerin annelere annelik soruları sormalarını da anlayamıyorum. Kadınlarla işleri, fikirleri ve bireysel kimlikleri üzerine konuşmak çok daha önemli. Ben çalıştığım zaman kendimi daha sahici buluyorum, tüm varlığımı işime veriyorum.”

Üç kardeşin ortancası Laetitia, babasının doğum yeri olan Korsika Adası’ndaki Lumio kasabasında, ailesiyle tatildeyken keşfedildiğinde 15’indeydi. O zamandan beri sektörün dayattığı fiziksel kalıplara girmeyi reddeden bir kadın o.

Haberin Devamı

Seçimini şu sözlerle anlatıyor: “Kendimi bu endüstri için değiştirme fikrini sevmedim. Dişlerimi beyazlatmak, vücudumu değiştirmek için açlığa mahkûm olmak gibi şeyler yapsaydım kendime olan saygımı yitirirdim. Bir modelin öne çıkması sağlayan, benim örneğimde dişlerim gibi küçük kusurlar. Mükemmellik sıkıcıdır.”

Model, “Yaşlanmaktan korkuyor musunuz?” sorusuna ise net bir yanıt veriyor: “Evet!” 100’den fazla dergiye kapak olan Casta, 1998’de Rolling Stone dergisine verdiği tartışmalı çıplak pozla ‘dünyanın en seksi kadını’ ilan edilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!