Kulüp tarihinde bir ilk!

Güncelleme Tarihi:

Kulüp tarihinde bir ilk
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2023 16:06

Dünyanın sevilen lezzetlerinden Türk döneri futbolseverlerin de gözdesi. Almanya FC. Köln Stadyumu’nda ilk kez döner satılacak.

Haberin Devamı

Almanya’da Türk dönerine futbolseverler artık daha rahat ulaşacak.
Alman Bundesliga’nın en eski kulüplerinden FC. Köln futbol takımı yeni sezondan itibaren kendi sahasında verilecek menülere döneri de ekledi.

Kulüp tarihinde bir ilk

FC Köln, Köln Hürt semtinde yedi şubeyle güçlü bir marka olan ‘Haus des Döner’ (Dönerin Evi) ile Köln Rhein-Energie-Stadyumu’nda satış anlaşması imzaladı. 26 Ağustos'ta Köln’ün kendi sahasında VfL Wolfsburg'a karşı oynayacakları maçta kulüp tarihinde ilk kez statta döner satışı yapılacak.
Kulüp tarihinde bir ilk

Almanya’da bazı gazeteler bu haberi “Döner kılıçları futbol sahasında” yorumlarıyla duyurdu.
Döner şirketi ortaklarından Yasin Yirmibeş, “Tabii ki 1. FC Köln'ün gastronomi partneri olmaktan ve iç saha maçlarında taraftarlara dönerimizi ikram etmekten çok mutluyuz" dedi.
Kulüp tarihinde bir ilk
FC. Köln Rhein-Energie-Stadyumu’nda satılacak dönerin tavuk mu dana eti mi olacağı ve ne kadara satılacağı henüz belli değil.

Haberin Devamı

Kulüp tarihinde bir ilk

FC Köln’ün anlaştığı Haus des Döner şirketi 2019 yılında Yasin Yirmibeş ve iş ortağı Mevlüt Kirdemir tarafından kuruldu. Şu an için yedi şubesi ile hizmet eden Türk şirketi, Bochum Wiesbaden ve Berlin’de yeni 55 şube daha açacak.

BAKMADAN GEÇME!