Küçük Cihan büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Küçük Cihan büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2011 14:13

13 yaşındaki Cihan Karaca, RTL televizyonunda söylediği şarkı ile jüriyi büyüledi. Ünlü Alman müzisyen Dieter Bohlen, Cihan'a hayran kaldı.

Haberin Devamı

Alman RTL Televizyonu'nun sevilen yarışma programlarından "Almanya Süper Starını Arıyor"da (DSDS)söylediği şarkı ile 13 yaşındaki Cihan Karaca jüriyi büyüledi.

Ünlü Alman müzisyen Dieter Bohlen, Cihan'a hayran kaldı. Söyledikleri şarkılarla jüri karşısında hünerlerini sergileyen yarışmacılar arasında yer alan Cihan son günlerin popüler şarkıcısı Adele'nin "Rolling in The Deep isimli şarkısıyla göz doldurdu. Yarışmanın diğer jüri üyeleri Silvie van der Vaart ve ünlü dansçı Motsi Mabuse'yle birlikte gözleri büyülü bir şekilde Cihan'ı dinleyen Dieter Bohlen "Cihan harika söyledin. Zor bir şarkıyı bundan daha iyi söyleyen olamazdı" dedi.

HEM ŞARKICI OL HEMDE OKU
Almanya'nın Gosslar Kenti'inde yaşadığını ve 13 yaşında öğrenci olduğunu söyleyen Cihan Karaca, Bohlen'in niçin yarışmaya katıldığı? sorusuna ise "Şarkıcı olmak istiyorum, şarkı söylemek için de buradayım. Eğer başarısız olursam okuluma gider liseyi bitiririm" diye yanıt verdi.

Okul hakkında konuşmak istemiyorsun, okulla aran nasıl, iyi değil galiba ? sorusunu ise Cihan şöyle cevapladı:"Okulla aram pek iyi değil. Okulda pek iyi değilim. Okulu konuşmayalım ". Küçük Cihan'a ünlü Alman müzisyen Bohlen "Hem şarkı söyle hemde okulunu bitir. İkisini bir arada yaparsan daha iyi olur" tavsiyesinde bulundu.

Hollanadıl ünlü futbolcu Rafael van der Vaart'ın eşi olan Silvie van der Vaart, Cihan'a (harikasın) diye yorum yaparken ünlü dansçı Motsi Mabuse'de 'çok güzel söyledin. Adele'nin bu parçasını son günlerde herkes söylüyor, fakat senin gibi bir yorum yapanı görmedim, Çok süper söyledin" diye yorumladı.

Yorumlarıyla ve yaptıklarıyla ince eleyip sık dokuyan ve sık sık olay yaratan jüri üyelerinin üçününde 'evet' oyunu alan Cihan programı canlı olarak izleyen binlerce kişi tarafından alkışlarla sahneden uğurlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!