Kosova polisinden operasyon: 3 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Kosova polisinden operasyon: 3 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2015 16:41

Kosova polisi bu sabah erken saatlerde başkent Priştine yakınlarındaki bir barajın çevresinde düzenlediği operasyonda 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Kosova Polis Sözcüsü Baki Kelani, polis tarafından yapılan operasyonda Priştine -Gilan yolunda Priştine’ye içme suyu sağlayan Badovça barajı yakınlarında 3 şüpheliyi gözaltına aldığını, şüphelilere ait 2 araca el koyduklarını açıkladı.

Sözcü Kelani, şüphelilerin terörle bağlantılı olup olmadıklarını ve içme suyu barajına saldırı hazırlığında olup olmadıkları ile ilgili soruyu ise cevapsız bıraktı.

Kosova medyası gözaltına alınan şüphelilerin IŞİD üyesi olduğunu ve içme suyu barajına saldırı düzenlemeyi planladıklarını yazdı.

2 ŞÜPHELİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Kosova polisi tarafından yapılan açıklamaya göre, bu sabah düzenlenen operasyonda IŞİD üyesi olduğu şüphesiyle 3 kişinin gözaltına alınmasının ardından, 2 şüpheli daha gözaltına alındı.

3 şüphelinin sorgulanmasını takiben Priştine Temel Mahkemesi, IŞİD üyesi olduğu iddia edilen diğer 2 kişinin de gözaltına alınmasını emretti. Kosova polisi operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısının 5’e yükseldiğini duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!