Komagene, Avrupa’da 42. şubesini Londra’da açtı

Güncelleme Tarihi:

Komagene, Avrupa’da 42. şubesini Londra’da açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2023 12:02

Etsiz çiğ köfte sektöründe Türkiye’nin en çok sevilen markalarından biri olan Komagene, artık İngiltere’nin başkenti Londra’da da sevenleriyle buluştu.

Haberin Devamı

Komagene, Avrupa’da 42. şubesini Londra’da açtı
İŞ insanları Musa Aksoy, Yıldıray Çelikel, Umur Suner ve Ruhi Karadağ’ın girişimiyle açılan Komagene Etsiz Çiğ Köfte Salonu, Londra’nın yeme ve içme merkezi olan Harringey’in merkezinde, eski Diyarbakır Restaurant yanında hizmet veriyor. Eşsiz lezzetlerin olduğu Komagene Çiğ Köfte Salonu’nda her ayın 15’inde yüzde 50 indirim de yapılıyor. İşletme sahipleri, “Çiğ köfte, hazırlanışı ve sunuluşuyla yemekten öte, bir şölendir. Ürün ve hizmet yelpazesi ile Türkiye’nin lider etsiz çiğ köfte zincirinden birini Londra’ya kazandırmaktan mutluyuz. Ayrıca Londralıların seveceğine inandığımız, hijyen ve kaliteden ödün vermeden başladığımız çalışma ilkemizle, lezzet avcılarını Komagene’ye davet ediyoruz” diyor. Komagene Türkiye ve Almanya’nın Köln kentindeki üretim tesisleri ile aynı lezzet ve tazelikte çiğ köfteyi müşterileriyle buluşturmasıyla ön plana çıkıyor. Vegan ve vejetaryen yemeklerle tanınan Komagene, Türkiye ve Almanya’nın Köln kentindeki üretim tesisleri ile aynı lezzet ve tazelikte çiğ köfteyi müşterileriyle buluşturmasıyla ön plana çıkıyor.
Komagene, Avrupa’da 42. şubesini Londra’da açtı
TÜRKİYE’DE SEKTÖR LİDERİ
İlk şubesini 2005 yılında İstanbul’da açan Komagene, Anadolu’nun geleneksel tadı çiğ köfteyi üretmeye başladı. Bulgur ile çeşitli baharatların yanına ceviz, badem ve fındık ekleyerek etsiz çiğ köfteyi üreten Komagene, bu keşif sayesinde Türkiye’de sektör lideri konumuna geldi. Bulgur ile çeşitli baharatların yanına ceviz, badem ve fındık ekleyerek etsiz çiğ köfteyi üreten Komagene, bu keşif sayesinde Türkiye’de sektör lideri konumuna geldi. Mezelerden tatlılara kadar yemek kültürümüzün vazgeçilmez lezzetleri ‘anne eli değmişçesine’ bir titizlikle Komagene Lezzet Üssü’nde üretiliyor. Özellikle ana yemek öncesi keyifli bir başlangıç olan ve sofralara hem lezzet hem de güzellik katan mezeler, çiğ köfte ile beraber dünyaya ihracı yapılan ürünler arasında yer alıyor. Acılı Ezme, İrmik Helvası, Patlıcan Salata. Peynir Tatlısı, Şakşuka, Kuru Biber Dolması, Kuru Patlıcan Dolması, Yaprak Sarma gibi geleneksel lezzetlerimiz özgün tarifleri ve başta Avrupa olmak üzere dünyanın birçok noktasındaki sofraları tatlandırıyor.
Komagene, Avrupa’da 42. şubesini Londra’da açtı

BAKMADAN GEÇME!