Kocası Arife'yi bıçakla öldürülmüş

Güncelleme Tarihi:

Kocası Arifeyi bıçakla öldürülmüş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2008 11:07

Bad Nauheim'da 44 yaşındaki çorumlu Hüseyin Ç. eşi Arife Ç'yi. bıçakla öldürdüğünü itiraf etti. Giessen Savcılığı," Bir ormanda gömülü olarak bulunan 39 yaşındaki Arife Ç.'nin yapılan otopsisinde karın bölgesine aldığı aldığı çok sayıda bıçak darbesiyle öldüğü belirlendi" dedi.

Haberin Devamı

Almanya'da yer alan Bad Nauheim Kenti'nde eşinden ayrılma kararı aldıktan sonra ortadan kaybolan Arife Ç.'nin eşi Hüseyiun tarafından bıçakla öldürüldüğü kesinleşti.

Giessen Savcılığı Hüseyin Ç.'nin eşine bıçağı bir çok kez saplayarak öldürdüğünü itiraf ettiğini açıkladı. Çorumlu olan Hüseyin Ç.'nin son zamanlarda aralarında şiddetli geçimsizlik olan eşi Arife'nin ayrılmak istemesi üzerine bir hafta öncesi evden giderek ağabeyinin yanına kaydığı belirtildi.

Bad Nauheim'daki Türkleri üzünütüye boğan olay şöyle gerçekleşti: Çorumlu olan Hüseyin Ç.'nin son zamanlarda aralarında şiddetli geçimsizlik olan eşi Arife'nin ayrılmak istemesi üzerine bir hafta öncesi evden giderek ağabeyinin yanına taşındı.

Geçtiğimiz çarşamba günü elbiselerini almak için Bad Nauheim Alfred-Martin Strasse'deki eve gelen Hüseyin Ç. evde eşiyle tekrar tartıştı. Tartışma esnasında elindeki bıçağı eşinin karın bölgesine çok kez saplayan Hüseyin, eşini öldürdü.

Eşini bir battaniye sarıp, mavi renkli çöp poşetine koyan Hüseyin, daha sonra Ford Escort marka otomobiliyle evden yaklaşık 7 kilometre uzaklıktaki Dorheim köyü yakınlarındaki orman içindeki bir alman arkadaşına ait bahçeye götürdü. Burada bir çukur kazarak eşini gömdü."

Hüseyin'in daha sonra eve gidip üzerindeki kanlı elbiseleri yıkadıktan sonra kan gölüne gelen otomobilini de Langgöns'teki otomobil çöplüğüne verip ezilmesini sağladığı kaydedildi. Eşinin kaybolmasından bir gün sonra bileklerini keserek intihar etmek isteyen Hüseyin Ç'yi ihbar üzerine olay yerine gelen Friedberg Polisi, saatler süren aramadan sonra kan izlerini takip ederek tren raylarının yakınında bulmuştu.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hüseyin Ç. karısının nerede olduğu yönünde önce polise hiçbir bilgi vermemesi üzerine polis genç kadının bir cinayete kurban gittiğinden kuşkulanarak çevrede geniş çapta arama ve soruşturma başlattı. Üç kız annesi Arife Ç'inin kocası tarafından öldürülmüş olabileceğinden ileri giden Giessen Savcılı'ğı 44 yaşındaki eşi Hüseyin Ç. hakkında tutuklama kararı çıkarmıştı.

Çiftin beraber yaşadığı evde arama yapan polis kan izlerine rastlamasından sonra eşi Hüseyin'i sorngulamaya devam etti. Aracın bulunmasından sonra önceki gün öğleden sonra Hüseyin'in sessizliğini bozarak suçunu itiraf edip eşini gömdüğü yeri polislere gösterdiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!