Ko? Allianz 150 kişiyi işe alacak

Güncelleme Tarihi:

Ko Allianz 150 kişiyi işe alacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2008 07:23

Ko? Allianz, büyüme hedefleri doğrultusunda Direkt Satış Ofisleri'nde hem 150 kişiye istihdam olanağı sağlıyor hem de ücret, terfi ve ödüllendirme sistemi gibi ?alışma koşulları ile kariyer fırsatlarında iyileştirmeye gidiyor.

Haberin Devamı

150 kişiye sağlanacak istihdam olanağıyla satış ekibini genişletecek olan Ko? Allianz, 2009 sonunda Direkt Satış Ofisi (DSO) ?alışanları sayısında 450'ye ulaşmayı hedefliyor.

Tüm DSO ?alışanlarını aileleriyle birlikte Ko? Allianz Emeklilik Grup Sağlık Sigortası ile güvence altına alan Ko? Allianz, eş ve ?ocukları sağlık sigortasına dahil edip primlerinin tamamını ödeyen tek sigorta şirketi olma özelliğini de taşıyor.

Yeni personel alımını değerlendiren Ko? Allianz Satış ve Pazarlama Direktörü Arif Aytekin şunları ifade etti:

"Ko? Allianz olarak farklılaşan ihtiya?lara cevap oluşturan, her büt?eye uygun fiyat avantajları sunan yeni bireysel ve kurumsal ürünlerimizle Türk halkını kaliteli ve müşteri odaklı sigortacılık hizmetiyle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda müşterilerimizle aramızdaki en önemli köprüyü oluşturan satış kanallarımızı da gü?lendiriyoruz. Hem motivasyonu artırmak i?in ücret, terfi ve ödüllendirme sistemi ve kariyer fırsatlarında iyileştirmeler yapıyoruz hem de yeni işe alımlarla satış ekibimizi genişletiyoruz. "

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!