Klopp'un TV Muhabiri takıntısı

Güncelleme Tarihi:

Kloppun TV Muhabiri takıntısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2011 11:38

BUNDESLİGA lideri Dortmund'un başarılı çalıştırıcısı Jürgen Klopp'un 1-1 berabere kaldıkları son Kaiserslautern deplasmanında TV Muhabiri Stephan Mai ile tartışmasının ardındaki gerçek aralandı.

Haberin Devamı

ARD'nin SWR Kanalı Muhabiri Mai'in takip ettiği Klopp'un tüm deplasman maçlarını kazanamasıyla tartışma yaşandığı bildirildi. Alman 1. TV Kanalı ARD'de çalışan TV muhabiri Stephan Mai'ın maç sonrası röportaj yapma isteğini Klopp'un kendisine uğursuz geldiği gerekçesiyle redettiği ortaya çıktı. Teknik direktör Klopp'un maç öncesi bu muhabiri gördüğünde moralinin çok bozulduğu, maçtanda takımı Dortmund yine galip gelemeyince kızıp konuşmadığı belirtildi. ARD Kanalı'nın bölgesel yayını olan SWR'de olay Pazartesi akşamı yayımlandı. Genellikle gazetecilerle arası iyi olan Jürgen Klopp'un sunucu Mai'dan daha sonra özür dileyip bu konuda kesinlikle konuşmama kararı aldığı kaydedildi.

BUNDESLİGA EKİPLERİNDEN DAVETİYE
Kendisinin Jürgen Klopp hayranı ve teknik direktörlük çalışmalarından gurur duyduğunu belirten TV sunucusu Stephan Mai "Ben Jürgen Klopp hayranıyım. Bundan sonra Klopp'un deplasmandaki hiç bir maçı izlemeyeceğim. Dortmund'un şampiyon olmasından yanayım" açıklamasını yaptı. Öte yandan bazı Bundesliga kulüplerinin TV sunucusunu arayıp kendi sahalarında Dortmund'la oynayacakları maçlara davet edip bilet vermek istedikleri öne sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!