Kızlardan defile

Güncelleme Tarihi:

Kızlardan defile
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2007 19:42

Londra'da düzenlenen defilede 12 genç kız, 2008 kıyafetmlereni sundu. Öğrenci mankenler başarılarıyla fuar için teklif aldılar.

Haberin Devamı

LONDRA’da çeşitli okullarda eğitim alan genç 12 genç kızın sunduğu, '2008 Moda Show' defilesi, geceye katılan davetlileri büyüledi.

Londra’nın kuzeyinde yer alan Southgate bölgesindeki Grill Restaurant’da, gerçekleşen defile, yerli ve yabancı tekstil fabrika sahipleri ve davetliler tarafından da ilgiyle izlendi. Mankenlik yolunda ilk adımlarını bu gece de atan Türkiye, Kıbrıs ve Londra doğumlu genç kızlar, rahat hareketleri ile mankenlere adeta taş çıkartılar.

2008’in izlerini taşıyan 'kadın ofis kıyafetleri', çeşitli sade ama şık 'gündüz kıyafetleri', günlük ve geceye uygun' kot ceket' ve 'pantolanlar' ile 'etek' ve de gelecek yılın tarzını göre tasarlanmış 'gece kıyafetleri' nden oluşan defilede 3 saat içinde genç manken adayları 100 parça ürünü tanıttı.

TEKLİF

Şıklıkları ile göz kamaştıran gençler defile sonunda hem alkış hem de, İngiltere’nin dünyaca ünlü fuarı Birmingham International Tekstil Fuarı’nda yeni ürünlerin tanıtımı için podyuma çıkma teklifi aldılar.
İleri teknoloji ürünü ses, ışık ve görüntü efektlerinin de kullanıldığı gecede, hareketli efektler ve müthiş bir ışık sistemiyle görsel bir şölen yaşandı. Genç manken adayları defilede önce heyecanlandıklarını sonrasında ise başarının verdiği gurur duyduklarını belirttiler.

Gecede R & B ve pop müzik sanatçısı MILAD davetlileri müziğe doyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!