Kitap En İyi Arkadaşımdır

Güncelleme Tarihi:

Kitap En İyi Arkadaşımdır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2012 14:37

ALMANYA’nın Duisburg şehrinde 2000 yılından beri geleneksel olarak, her yıl aralık ayının son haftasında "Astec Buch und Kultur Messe" adı altında düzenlenen kitap fuarı Rheinberg’e taşındı.

Haberin Devamı

Duisburg yakınlarındaki Rheinberg kasabasındaki kitap fuarı 27 Aralık-6 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Fuar 11.30-21.30 saatleri arasında ziyarete açık kalacak.

Beş TIR dolusu binlerce kitabın okuyucusu ile buluşacağı fuara Türkiye’den 49, Almanya’dan ise 13 yayın evinin katılacak. Ömer Döngeloğlu, Mustafa Çevik, Yunus Arıkan, İkbal Gürpınar, Hasan Hüseyin Arıkan, Melike Günyüz, Cahit Kayaoğlu gibi yazar ve sanatçılar fuar boyunca kitapseverlerle buluşacak.

Abkec Kitap Fuarı hakkında bilgi veren Ahmet Turunç,

“Bu yıl 12.sini gerçekleştireceğimiz fuar kültürel hizmetlerimiz arasında yer alıyor. Türkiye’de yeni çıkan kitapları okuyucularla buluşturacağız. 29 Aralık’ta seçkin davetliler arasında yer alan politikacılar da fuara katılacak. Bu yılki fuarda çocuk kitapları ağırlıklı olacak. ‘Kitap en iyi arkadaşımdır’ sloganıyla çocuklarımıza okuma alışkanlığını kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!