‘Kış Kıyafetleri’nde içimizi ısıtan Türkler

Güncelleme Tarihi:

‘Kış Kıyafetleri’nde içimizi ısıtan Türkler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 13:08

Nürnberg'te önceki akşam yapılan moda defilesine davetliydim. Elimde uçuş kartlarına benzetilmiş davetiye ile eski Quelle binasının arkasındaki salona giriyorum.

Haberin Devamı

Beni Goldmann Personal firma sahibi İnci Kaygısuz’un hostes kızları karşılayıp, basına ayrılan bölüme götürüyorlar. Defilede mankenimiz Bülent Babayiğit de podyuma çıkacak.

Bülent dört ay önce dinlerin kardeşliği ve barış adına Katoliklerin İspanya’nın Santiago kentine giden kutsal yolu (Jakopsweg) yaya olarak üç ayda kat etmiş ve yol boyunca büyük ilgi görmüştü. Onu dönüşünden sonra ilk kez göreceğim.

Bakalım formunda mı diye merak ediyorum. Defilenin başlamasına az bir zaman kala, Nürnberg sosyetesinde tanıdık Türkleri görüyorum. Nürnberg Devlet Tiyatrosu’nda Orhan Pamuk’un ‘Kar’ oyunun unda başrolü üstlenen Perspektif Tiyatro Başkanı Kubilay Bozkurt, rol arkadaşı Gül Ovacık ve Noris grafik firması sahibi Bülent Bayraktar ve eşiyle sohbet ediyoruz.

Türklersiz moda olmaz Nihayet bir anonsla herkes yerini alıyor. İki saat süren defilede yakışıklı mankenimiz Bülent Babayigit, ‘2012 Kış Kıyafetleri’ defilesinde en çok alkışlanan manken oluyor. ‘Türklere uyumsuz’ diyenler aklıma geliyor. Bundan ala uyum mu olur. İşte Türkler modanın ta içinde rol alıyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!