Killa Hakan yoğun bakımda

Güncelleme Tarihi:

Killa Hakan yoğun bakımda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2022 09:59

Türkçe rap dünyasının tanınan isimlerinden ‘Killa Hakan’ adıyla tanınan Hakan Durmuş, yoğun bakıma alındı. Killa Hakan’ın, geçirdiği bir ameliyat sonrası Berlin’deki bir hastanede suni komada tutulduğu belirtildi.

Haberin Devamı

UZUN süredir akciğer ve gırtlak hastalığı çeken ‘Killa Hakan’, geçen yıl da akciğer sorunları nedeniyle uzun süre hastanede tedavi görmüştü. Gırtlağındaki hastalık nedeniyle stent takılan Killa Hakan’ın, stentinin değiştirilmesi için yeniden hastaneye yattığı ve ameliyat sırasında yaşanan komplikasyondan dolayı enfeksiyon kaptığı öğrenildi. Doktorların, rap’çinin durumunun kritik olduğunu söylediği belirtilirken en yakın arkadaşları sosyal medya hesapları üzerinden sevenlerinden dua istedi.

Killa Hakan yoğun bakımda
Killa Hakan yaklaşık 1 yıl önce de babası eski milli güreşçi Ali Rıza Durmuş’u kaybetmişti. Killa Hakan’ın anne ve babası 1960’lı yılların sonunda işçi ailesi olarak Berlin’e geldi. Berlin’de Türklerin yoğun olarak yaşadığı ve Almanlar tarafından ‘Küçük İstanbul’ olarak adlandırılan Kreuzberg’de büyüyen Hakan, 80’li yıllarda rap müziğe ilgi duymaya başladı. Duvarların yıkılmasından sonra artan yabancı düşmanlığına karşı Kreuzberg’de gençlerin kurduğu ‘36 Boys’ gençlik çetesiyle de takılan Hakan Durmuş, 2000’lerden sonra rap müziğine ağırlık verdi ve aralarında Ceza’nın da bulunduğu birçok sanatçıyla düet yaptı. Killa Hakan’ın 80’li yıllardan bu yana arkadaşı olan ve 1990’larda ‘36 Boys’ çetesinde kader birliği yapan grafiti ustası Şenol Kayacı da Facebook hesabından Killa Hakan’ın durumunu paylaştı. Babasını kaybetmesinden sonra Killa Hakan’ın sağlık sorunlarının arttığını belirten Kayacı, sevenlerinden dua etmelerini istedi.

BAKMADAN GEÇME!