Keaton, seks, aşk ve flört hakkında konuştu

Güncelleme Tarihi:

Keaton, seks, aşk ve flört hakkında konuştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2014 16:37

Oscar Ödüllü Hollywood yıldızı Diane Keaton aşk, seks ve flört hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Diane Keaton, Alman ZDF televizyon kanalın bir programına katılmak üzere Almanya'da bulundu. 'Bild am Sonntag' gazetesine demeç veren 67 yaşındaki Keaton, aşk, seks ve flört hakkında konuştu.

"ERKEKLERİ PROVOKE EDİYORUM"
Keaton, flört etmeyi çok sevdiğini, ancak bunu çok iyi beceremediğini itiraf etti. Ünlü oyuncu, "Flört etmenin tek yolunu biliyorum, o da erkekleri provoke etmektir.Bu onları tetikler. Eskiden de arkadaşlarım gibi göz temasında bulunarak flört etmeyi bilmezdim, bu konuda kendime güvenim yoktu" dedi ve en çok zekice yapılan çekişmelerden hoşlandığına dikkat çekti.

Partnerinin olmadığını belirten Keaton, bir erkekte en çok iyi espiri anlayışını aradığını ifade etti.
Peki ya önceki aşkları? Yanıt ise şu oldu: "Onlar birden kaybolup gitti, nedenini ben de bilmiyorum. Bir şekilde yürümedi."

Haberin Devamı

SEKSE İLGİ AZALIYOR
Komedi filmlerinde ileri yaşına rağmen seks sahneleri ile boy gösteren başarılı oyuncu, seks hakkında da ilginç ifadelerde bulundu:

İnsan, yaşı ilerledikçe seks ve aşka daha az önem veriyor. Belli bir yaşta çocuk sahibi olduktan sonra hayat akıp gidiyor. İki kişinin birbirini bulması, yaşlılıkta zorlanıyor. Bana göre 68 yaşındaki bir beyefendi neden bulunamıyor, onu da bilmiyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!