Kavgacı öğrencilere rekor ceza

Güncelleme Tarihi:

Kavgacı öğrencilere rekor ceza
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2008 14:48

SAKARYA ?niversitesi'nin Esentepe Kampusu'nda bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'da iki öğrenci grubu arasında ?ıkan 6 öğrencinin yaralandığı olaylara karışan öğrencilere rekor ceza verildi.

Haberin Devamı

Sakarya ?niversitesi'nden yapılan a?ıklamaya göre 16 Mayıs'ta ?ıkan olaylar sonrasında ?niversite Rektörü Prof.Dr. Mehmet Durman'ın talimatı üzerine komisyon kuruldu. 2 ay olayları araştıran komisyon üyeleri olaylara karışan 15 öğrenciye üniversiteden atma ve uzaklaştırma cezaları verdi.

?niversitenin beden eğitimi bölümü 2'nci sınıf öğrencisi O.Ç. kavga sırasında bı?ak ?ektiği iddiasıyla yüksek öğrenimden atıldı.

Olaylara karışan C.G. ile arkadaşı C.E. 2 yarı yılı üniversiteden uzaklaştırma cezası alırken; A.E., İ.B. bir yarı yıl; Y.Ç., S.A., S.A., H.A., C.K., E.K. ile E.D.'ye ise birer ay uzaklaştırma cezası verildi.

Komisyon C.S., M.S. ve İ,A.'ya ise uyarı cezası verdi. Sakarya ?niversitesi'nin olay ?ıkartan öğrencilere verdiği bu ceza Yüksek ?grenim Kurulu Başkanlığı'na bildirildi.

Haberin Devamı

Sakarya ?niversitesi'nin Esentepe Kampusu'nda 16 Mayıs tarihinde BESYO salonunda final sınavına giren Alperen ile ?lkü Ocakları üyesi oldukları belirlenen iki öğrenci grubu arasında, belirlenemeyen bir nedenden ?ıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüş ve Y.A., İ.B., O.G., S.D., B.S. ile H.A. adlı 6 öğrenci ?eşitli yerlerinden yaralanırken olaylara karıştığı belirlenen 31 öğrenci gözaltına alınmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!