Kartal direkten döndü

Güncelleme Tarihi:

Kartal direkten döndü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2015 00:00

Gökhan Töre’nin 800 bin Euro’luk son transfer taksidinin ödenmediği gerekçesiyle Rus ekibi, Beşiktaş Kulübü’nün ceza alması için başvuru yaptı. Vodafone Arena İnşaatından Sorumlu Yönetici Umut Güner devreye girip sorunu çözdü.

Haberin Devamı

RUBİN Kazan, Beşiktaş Kulübü’nü UEFA’ya şikayet etti. Krizin önüne son anda geçildi. Siyah beyazlı kulübe Gökhan Töre’yi bonservisiyle satan Rus ekibi, 800 bin Euro’luk son taksidin ödenmediği gerekçesiyle UEFA’ya şikayet başvurusu gerçekleştirdi. Olası bir cezanın önüne geçmek adına kaynak arayışına giren Beşiktaş yönetimi, olumlu bir sonuç alamadı.

Devreye, Vodafone Arena’nın inşaatından sorumlu yönetici Umut Güner girdi. Ödenecek rakam toparlandı ve havale yapıldı. Beşiktaş’ın UEFA’ya lisans konusunda garanti vereceği son gün yaşanan bu olay keyifleri kaçırdı. Beşiktaş Kulübü’nün her zaman maddi ve manevi açıdan yanında olduklarını belirten yönetici Umut Güner, “Sayın Başkanımız Fikret Orman ve yönetimi ile gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz. UEFA’dan lisansların çıkmasını beklerken Rubin Kazan’ın şikayeti üzerine gelen bildiriyi gördük” diye konuştu.
Güner, “Amacımız, kulübün menfaatlerine göre hareket etmek. Ödemeyi yaptık ve sorun çözüldü” dedi. Dekont UEFA’ya gittikten sonra Beşiktaş’a gelebilecek olası Avrupa’dan men cezasının önüne geçildi.

OYUNCULAR ÖDEMELERiNi BEKLiYOR
Bu arada 40 milyon Lira tutarındaki 4 aylık maaş ve primleri ödenmeyen Beşiktaşlı futbolcular, beklemeye geçti. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, “Gerekli parayı önümüzdeki hafta bulacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!