Kanye West'in Şampiyonlar Ligi'ndeki gizemli maskesi

Güncelleme Tarihi:

Kanye Westin Şampiyonlar Ligindeki gizemli maskesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2024 12:15

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Inter'in evinde Atletico Madrid ile oynadığı karşılaşmayı rap yıldızı Kanye West, eşi Bianca ve bir başka rapçi Ty Dolla Sign ile birlikte takip etti.

Haberin Devamı

Kanye West, Milano'da Inter ve Atletico Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu karşılaşmasını izlerken görüntülendi. West  Guiseppe Meazza'da eşi Bianca ve müzisyen arkadaşı Ty Dolla Sign ile birlikte oturdu.

Kanye Westin Şampiyonlar Ligindeki gizemli maskesi
Rap sanatçısının karşılaşmayı takip ederken başını ve yüzünü tamamen kapatan gizemli bir maske taktığı görüldü. Guiseppe Meazza'ya gelişi, Ty Dolla Sign ile birlikte 'Vultures 1' albümünü yayınladıktan iki haftadan kısa bir süre sonra gerçekleşti. Albüm o zamandan beri Billboard 200 Albüm Listesi'nde 'Carnival' single'ının ardından lider konumda.
Kanye Westin Şampiyonlar Ligindeki gizemli maskesi
INTER TARAFTARI VOKALDE YER ALDI
Single ilk haftasında 23,5 milyon kez dinlendi ve Billboard Streaming Songs listesinde zirveye yerleşti. Ayrıca, Vultures 1'den 'Carnival' ve 'Stars' Nerazzuri Curva Nord taraftar koroları tarafından yapılan geri vokalleri (Back Vocal) içeriyor. Curva Nord, Inter'in taraftar grubunun ismidir ve Guiseppe Meazza'da bir atmosfer yaratmalarıyla bilinirler. West'in Inter mücadelesini tribünden takip etmesinin nedenlerinden birinin de bu olduğu düşünülüyor.
Kanye Westin Şampiyonlar Ligindeki gizemli maskesi
GECEYE DAMGA VURDU
Inter'in Atletico Madrid'i 1-0 mağlup ettiği maçta Kanye West adeta gizemli maskesiyle geceye damga vurdu. Inter, 79. dakikada Marko Arnautovic'in attığı golle rövanş mücadelesine avantajla gitmeyi başardı.

Haberin Devamı

İtalyan ekip geçtiğimiz yıl turnuvanın finalinde Manchester City'e mağlup olmuştu.

BAKMADAN GEÇME!