Kanser olduğunu geç öğrendi

Güncelleme Tarihi:

Kanser olduğunu geç öğrendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2008 12:12

Almanya'nın Aalen kentinde yaşayan 40 yıllık gurbetçi Haydar Gülpembe'nin hastalığı ölmeden bir hafta önce teşhis edildi. Doktorlar, böbrek yetmezliği teşhisi ile hastaneye yatırılan Gülpembe'nin iç organlarının iflas ettiğini ve tedavisinin son günlerinde kendisine kemoterapi uygulandığını söylediler.

Haberin Devamı

Almanya'nın Aalen kentinde yaşayan 73 yaşındaki 2 çocuk babası Haydar Gulpembe dört haftadır yattığı Aaelen Hastanesi'nde kanser teşhisi konulmasından beş gün sonra hayata gözlerini yumdu. Bir yıldır rahatsızlığı nedeniyle doktor doktor dolaşan Gülpembe'nin ölümü yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Önce kızını sonra eşini kaybetmiş

Haydar Gülpembe'nin ölüm haberini alan arkadaşları Gülpembe'nin 1990 senesinde kızını ardından da eşini kaybettiğini bu yüzden çok acılar çektiğini belirterek iyi bir arkadaşlarını kaybetmiş olmaktan ötürü duydukları üzüntüleri dile getirdiler. Aalen Hastanesi doktorlarının son zamanlarda kanserin vücutta yayılmış olması nedeniyle Gülpembe'ye kemoterapi uygulandığını ve her an kötü bir habere hazırlıklı olunması gerektiğini söylediklerini belirten arkadaşları hastalık sürecinde Gülpembe'ye böbrek yetmezliği nefes darlığı gibi teşhislerin konulduğunu da ifade ettiler. Haydar Gülpembe'nin cenazesi cumartesi günü Stuttgart Havaalanı'ndan 10:55'de kalkacak uçakla İstanbul'a defnedilmek üzere gönderilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!