Jürgen Klopp: "Mesut Özil bomba transfer"

Güncelleme Tarihi:

Jürgen Klopp: Mesut Özil bomba transfer
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2013 11:58

Borussia Dortmund teknik direktörü Jürgen Klopp, Arsenal'in Mesut Özil transferini yorumladı.

Haberin Devamı

Alman Bild gazetesine özel röportaj veren Jürgen Klopp, Mesut Özil'in Arsenal transferi üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başarılı teknik direktör, Mesut Özil'i tam bir el bombasına benzeterek, "Real Madrid onu neden gönderdi kimse bilmiyor, belki de para ihtiyaçları vardı" dedi.

Borussia Dortmund'a karşı Mesut Özil'in oynamasını da değerlendiren Klopp, "Kiminle oynadığımız önemli değil. Yine de Mesut'un transferi büyük bir bomba. Çünkü transferin son gününde 50 milyon avroluk bir transferi her zaman göremezsiniz" diye konuştu.

Bir futbolcuya bu kadar para ödeyip ödemeyeceğinin sorulması üzerine ise, "Dortmund tarihinde de buna yakın paraların harcandığı oldu, fakat İngiltere'de yaşanan şey gerçekten çılgınlık. Transferlerin %80'i son gün gerçekleşti ve toplam 700 milyon sterlin harcandı" sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Real Madrid'in Gareth Bale'i transferinden sonra, transfer döneminin son saatlerinde Arsenal'in kadrosuna katılan Mesut Özil için Londra kulubünün kasasından 50 milyon Euro çıkmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!