Jackson Berdan büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Jackson Berdan büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2010 09:52

Almanya'da yaşayan 5 yaşındaki Berdan Önal, RTL kanalında yayınlanan, "Das Supertalent" (Süper yetenek) programında Michael Jackson taklidi ile ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı

ÖZEL televizyon kanalı RTL'de yayınlanan, jüri üyeliğini Dieter Bohlen, Sylvie van der Vaart ve Bruce Darnell'in yaptığı, "Das Supertalent" (Süper yetenek) yarışmasına katılan Berdan Önel (5), Michal Jackson taklidi ile ayakta alkışlandı. 40 binin üzerinde başvurunun olduğu yarışmada ilk 100'e girmeyi başaran ve daha sonra televizyon elemelerine katılan Berdan gösterdiği performans ile bir sonraki yarışmaya katılmaya hak kazandı. Çocukları Müşra (11) ve Berdan ile gurur duyduklarını belirten anne Asiye ve baba Ömer, "Özgüvenlerini kazanmaları için sanat alanında her türlü desteyi veriyoruz" dediler.

ÖLÜNCE GÖZYAŞI DÖKTÜM
Michael Jackson hayranı olduğunu belirten iki çocuk annesi Asiye Önal, oğlunun Jackson hayranlığı ile ilgili ilginç hikayeyi anlattı. Asiye Önal, "Michael Jackson öldüğü gün çok ağladım. Onu çok seviyorduk. Kızım ve oğlum benim ağladığımı görünce yanıma geldiler. Oğlum bana, 'Neden ağlıyorsun anne' diye sordu. 'Michael Jackson için ağlıyorum' dediğimde bana, 'Ağlama, ben senin için Jackson gibi dans ederim' dedi. O güne kadar çekingen olan, şarkı söylemeyen ve dans etmeyen oğlum, dans etmeye başladı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!