İşte sosyetenin dilinden düşmeyen ilişki

Güncelleme Tarihi:

İşte sosyetenin dilinden düşmeyen ilişki
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 11:51

Ünlü model mutluluğu genç aristokratta mı buldu?

Haberin Devamı

19. yüzyılda Almanya’nın birliğini kurmasında önemli rol oynayan Alman devlet adamı Prens Otto von Bismarck’ın torunun torunu olan 28 yaşındaki genç aristokrat Nikolai Von Bismarck’ın ünlü model Kate Moss’un  Londra’daki evinin bodrum katına taşındığı ortaya çıktı ve ikilinin yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edildi. 

Müzisyen Jamie Hince ile olan evliliğinde uzun süredir ciddi sorunlar yaşayan 41 yaşındaki Moss genç aristokratla olan ilişkisi ile ilgili resmi bir açıklama yapmadıysa da son bir hafta içinde iki kez popüler mekanlarda onunla başbaşa yemek yerken görüldü. 

İngiliz sosyetesinden ikiliye yakın simalar İngiliz basınına yaptıkları açıklamada Bismarck’ın uzun süredir Moss’a hayran olduğunu ve ünlü modelin evliliği çıkmaza girince ona eşlik etmeye başladığını söyledi. 

Nikolai Von Bismarck’ın annesi ile arkadaş olan Kate Moss’u ilk gençlik yıllarından beri tanıdığı ve ona büyük hayranlık duyduğu da belirtildi. 

Fotoğrafçılıkla uğraşan Bismarck  geçmişte Prenses Beatrice ile de kısa soluklu bir ilişki yaşamış ve prensesin 18. Yaşgünü fotoğraflarını çekmekle görevlendirilmişti.

BAKMADAN GEÇME!