İşte 2011 falınız

Güncelleme Tarihi:

İşte 2011 falınız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2011 14:33

Frankfurt'ta yaşayan astrolog Aylin Bulanık, Türkiye'nin yıldızının gelecek 2 yıl içinde yükseleceğini, işsizliğin azalacağı Avrupa'da Türkleride iş yaşamında şanslı ve iyi günler beklediğini söyledi. Ünlü falcı Aylin, 2010'da Başbakan Tayyip Erdoğan'ın yükselen yıldızı iki yıl daha devam edeceğini, Almanya'da Dortmund, Türkiye'de ise lig şampiyonluğunu Trabzonspor kıl payı farkla Beşiktaş'ın önünde bitireceğini söyledi.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Frankfurt kentinde yaşayan ünlü Türk astrolog Aylin Bulanık, Hürriyet okurları için 2011 falına baktı. Yıldız falı ile birlikte kart okuma falına bakan Aylin Bulanık, Türkiye'nin yıldızının gelecek yıllarda yükseleceğini, Avrupalı Türkleri 2011 yılının ikinci yarısında Haziran ayı itibarıyla güzel ve iyi günlerin beklediğini söyledi. Falcı Aylin Bulanık, 2011 için Avrupalı Türkler'in yüreğine su serpen bilgiler verdi.

2011 Avrupa'da yaşayan Türkler'e neler getirecek?
- Avrupalı Türkler de aile yaşamı geçtiğimiz yıla görede dahada değer kazanacak. Türkler arasında sosyal dayanışmalar fazlalaşacak. AVrupalı Türkleri yılın ikinci yarısından itibaren çok iyi ve şanslı güzel günler bekliyor. Avrupada eğitim almış çok sayıda Türk genci daha iyi şartlar ve olanaklarını sunulacağı Türkiye'ye çalışmak için gidecekler.

Avrupa Birliği-Türkiye ilişkileri ne olacak?
Türkiye Avrupa Birliği'ne girecek mi, ne zaman girecek? soruları artık sorulmayacak. Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne girmesi yakın zamanda gözükmüyor. Türkiye AB yolunda önemli atılımlar yapacak. Fakat Avrupa Birliği kendi arasında Kasım-Aralık aylarında çok tartışmalı günler geçirecek. Fransa Başbakanı Sarkozy ile Almanya Başbakanı Angela Merkel'in yıldızları bu yıl pek iyi gözükmüyor. Bu iki lideri zor günler bekliyor. Tartışmalar 2012 yılı ortalarına kadar devam edecek ve AB dağılma noktasına gelecek şekilde büyük bir sarsıntı geçirecek. Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne girmesi hayallerde kalacak, zira Avrupa Birliği'ne girmeden AB dağılacak.

Avrupa'da Euro Türkler?
Euro Türkleri iş hayatlarında çok şanslı günler bekliyor. Fakat başta Almanya'da olmak üzere aşırı sağın bu yıl dahada artacak eylemleri vatandaşlarımızı tedirgin edecek.

Almanya'da işsizlik?
- Almanya'da işsizlikte önemli ölçüde azalma kaydedilecek. Ekonomik kriz fazla kendisini hissetttirmeyecek. 2011 yılı sonlarına doğru ekonomik kriz bitecek. Türkler'de ise işsizlik oranında azalma olacak. Türkler arasında ayrıca çok sayıda kişi işyeri kuracak.

Türk gençlerinin eğitim sorunu?
- Türk gençleri geçtiğimiz yıllarda ki gibi eğitime yönelecekler. On binlerce Türk genci lise ve yüksek okullarda başarılı bir grafik çizecekler. Türk gençlerine önerim, gelecek yıllarda daha fazla önem kazanacak olan sağlık ve sosyal meslek dallarında eğitim yapsınlar.

Türkiye Başbakanı Erdoğan?
- Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, başarılı yükselişini bir yıl daha sürdürecek. 2013 seçimlerine kadar büyük bir sorunla karşılaşmayacak. Kafasını kısa bir sürede olsa karıştıracak bir sorunla karşılaşacak. Zorda olsa bu engeli aşacak. Çok sabırsız bir yapısı olan Erdoğan 2012 yılına kadar çok başarılı olacak. Genel seçimlerde ise kayıp verecek.

Almanya Başbakanı Angela Merkel?
- Almanya Başbakanı Angela Merkel için 2011 yılı çok zor geçecek. Hükümet ortağı Hür Demokratlarla özellikle Westerwelle ile büyük bir tartışma yaşayacak. Merkel partisi CDU içindeki tartışma ve kargaşalığı durdurmakta zorluk çekecek. CDU 2013 yılında yapılacak olan genel seçimlerde büyük oy kaybına uğrayacak. SPD oy artışı yapacak, fakat başkanlarının yıldızlarında liderlik vasfı gözükmüyor.

Gelecekte Türk Başbakan gözüküyor mu?
- Gelecekte Türk Başbakan gözükmüyor. Türkler 2011 yılında daha çok iş ve ticaret hayatında başarılı olacaklar. Yeşiller'le büyük oy patlaması yapacak olan Cem Özdemir'in ise şansı yok. Zira Özdemir'in yükseldiği bu mertebeden daha fazla yükselmesi gözükmüyor. zira yükselen burcunda fazla ilerleme yok.

Almanya'da futbolda kim şampiyon olacak?
- Borussa Dortmund, Bayern Münih ile girdiği şampiyonluk yarışını bu yıl önde kapayacak ve büyük sevinç yaşayacak.

Türkiye'de şampiyon kim olacak?
- Türkiye'de şampiyon Trabzonspor ile Beşiktaş arasında geçecek. Şenol Güneş'in yıldızı Bernd Schuster'e göre Mayıs ayında daha parlak olduğu için Karadeniz ekibi az farkla şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

2012 Avrupa Şampiyonası Türkiye-Almanya arasındaki önemli gurup maçını kim kazanacak.
- 2010 Dünya Kupası'nda Almanya ile başarılı olan Joachim Löw'ün yıldızı bu yılda çok parlak. Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hidding'in falında başarılı olması gözükmüyor. İsbtanbul'daki maçta Almanya istediğini alacak. bu maç sonrası Hidding istifa edecek.

Almanya'da Türk futbolcular?
- Futbolcularımızın içinden Nuri Şahin'in 2010 yılının ikinci yarısında parlayan yıldızı 2011 yılında da sürecek ve büyük bir sevinç Nuri'yi bekliyor. Bu olaya çok sevinecek. Çok sayıda kulübün transfer listesine girmesine rağmen Nuri Şahin takımında kalacak. Çünkü yıldızında değişme yok. İlkay Gündoğan ise Nürnberg'den sezon bitimindea ünlü bir Alman takımına yüksek ücret karşısında transfer olacak. 2011 yılında Türkiye A milli formasını grup eleme maçlarında giyecek olan Mehmet Ekici'yide parlak günler bekliyor. Mehmet'in transferi gözüküyor, bu takım ise uzakta olmayacak ve kendi takımı Bayern Münih'e geri dönecek.

Altıntop ikizleri?
- Bayern Münih'te Hamit Altıntop, Eintracht Frankfurt'ta ise ikizi Halil Altıntop Mart Nisan aylarında çok ön plana çıkacaklar. Bunlarda da başka bir kulüb forması yıldızlarında kısa sürede gözükmüyor. Aralarından birisi bu yıl sevinçli bir haber alacak.

Hangi burçlar şanslı?
20-30 Nisan arasında doğan Boğa, 24 Ağustos-3 Eylül arasında doğan Başak ve 23 Aralık-1 Ocak arasında doğan Oğlak burçlarını çok şanslı bir yıl beklediğini belirten Bulanık, Terazi (3-10 Temmuz), Yengeç(2-9 Temmuz) ve 31 Aralık-7 Ocak arasında doğan Oğlak burcunda doğanları ise çok zor günler beklediğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!