İstanbul Engelli basketçilerimiz finalde

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Engelli basketçilerimiz finalde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2009 15:17

İlk iki maçını kazanan ve grubundaki üçüncü maçta İsveç temsilcisi N. Dolphins’E 64-57 yenilen temsilcilerimiz, grup ikincisi olarak finallere katılma hakkı elde etti.

Haberin Devamı

Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası Belçika’nın Anvers kentinde devam ediyor. ilk gün iki karşılaşma yapan temsilcilerimiz İstanbul Sandalye Engelli Basketbol Takımı, önce İtalya temsilcisi Briantea 84´ü 76-39 yenereke, ikinci maç için büyük avantaj elde etti.

Grubundaki ikinci maça akşam saatlerinde çıkan temsilcimiz İstanbul Engelli Basketbol Takımı, bu defa Fransa temsilcisi Villefranche Meyzieu Cluy ile kozlarını paylaştı. Rahat bir maç çıkaran temsilcimiz İstanbul, bu maçı da 82-45 kazanarak yoluna devam etti.

Şampiyonanı ikinci günü 11,45 de İsveç temsilcisi Norrköpin Dolpheine´ye karşısına çıkan temsilcimiz İstanbul Engelli Basketbol Takımı maçı 64-57 kaybetmesine rağmen, grup ikincisi olarak finallere katılma hakkı elde etti.
26 Nisan Pazar günü sona erecek olan şampiyonada temsilcilerimizin final mücadelesi merakla bekleniyor.

İSTANBUL ENGELLİ BASKET TAKIMI:
Ali Asker Tura, ilhan Tuncay, Ali Alu, Engin Ekinci, Başar Koç (Zehra Özbey, Murat Emrak, Deniz Acar, Mustafa Turan, Ahmet Mencik, Esmaeil Hossein)



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!