İnui Alman gümrük memuruna küfretti

Güncelleme Tarihi:

İnui Alman gümrük memuruna küfretti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2013 11:52

Eintracht Frankfurt'un Japon milli futbolcusu İnui, Frankfurt Havalimanı'nda gümrük memuruyla tartışıp küfretti

Haberin Devamı

Almanya Bundesliga'da Eintracht Frankfurt forması giyen Japon milli Takashi İnui, Frankfurt havalimanı'ndaki gümrük memuruyla tartışıp küfretti. Bild gazetesinde çıkan habere göre futbola ara verilen kış tatili ve Noel bayramı nedeniyle memleketi Japonya'ya giden 24 yaşındaki İnushi dönüşte Alman gümrük memuruyla takıştı.

Japonya'nın Nagoya kentinden Frankfurt'a gelen İnui'yi çıkış kapısında durduran gümrük memurunun, "Gümrüklük eşyanız varmı" diye yönelttiği soruya İnui'nin 'Hayır" olarak cevap verdiği belirtildi. Memurun şüphelenmesi üzerine İnui'nin çantasında yaptığı aramada 'Breitling' marka 3 bin Euro değerindeki bir saati görünce, "430 Euro üzerindeki bir değerli eşyayı yeni satın aldığınızı gümrüğe bildirip vergisini ödemeniz gerekir" diyerek saate el koyup hakkında suç duyurusunda bulunduğu kaydedildi. Hakkında hakaret ve vergi kaçakçılığı yapmak şüphesiyle soruşturma açılan Eintracht'lı futbolcunun bu esnada görgü tanıklarına göre , küfür ettiği (Fuck) bildirildi.

İnui'nin Eintracht Frankfurt'taki tercümanı Yu Nishimura ise "İnui'ye iki yıl öncesi saati ailesi hediye etmişti. Gümrükte eski saat için vergi ödeneceğini bilmeyen İnui bir saat boyunca gümrükte tutulmuş. Beni aramalarına bile izin verilmemiş, tercümanı olmadığı içinde sorun yaşamış" dediği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!