İngiltere’de Türk markalarına ilgi artıyor

Güncelleme Tarihi:

İngiltere’de Türk markalarına ilgi artıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2023 12:21

Son yıllarda her yıl büyüme kaydeden Türkiye’nin seçkin mobilya markalarından Mondihome’un, yurt dışındaki 15. şubesinin resmi açılışı gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

LONDRA’nın Tottenham bölgesinde bu yılın başından bu yana hizmet veren Mondihome’un mağazası, resmi açılışını gerçekleştirildi. Çarşamba günü yapılan açılış, Diyanet’in Londra’da görevli din görevlilerinden Murat Küçük Hoca’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılışta Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öksüzömer, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Ertekin, Mondihome Genel Müdürü Özkan Yıldırım, İhracat Yöneticisi Tayfur Taybuğa, Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan, Ticaret Müşaviri Abdurrahman Deniz, Enfiled Belediyesi geçmiş dönem başkanlarından Sabri Özaydın, MÜSİAD UK Başkanı Murat Bingöl, Milli Görüş İngiltere Bölge Başkanı Ubeyde Bilaloğlu, Karahasanlılar Derneği Başkanı Yusuf Alma ile seçkin bir davetli grubu hazır bulundu. Özkan Güven, Ali Demirci ve Barış Kaygun’un işletmeciliğini yaptığı Mondihome Londra mağazasının açılış kurdelası, Türkiye’den gelen konuklar ve Başkonsolos Utku Atahan tarafından, ‘hayırlı olsun’ dilekleriyle kesildi.

İngiltere’de Türk markalarına ilgi artıyor

Haberin Devamı

SLOGANI ‘YENİLE HAYATI’
Açılışta konuşan Genel Müdür Özkan Yıldırım, Mondihome’un yurt dışında 30 ayrı satış noktasında tüketicileri hizmet sunduğunu hatırlatarak, Londra mağazasının kendi logosuyla açılan 15. şube olduğunu ifade etti. Mondihome’un, ‘Yenile Hayatı’ sloganı ile, yani herkesin hayatına iyi anlamda dokunmaya ve yenilemeye çalıştığını belirten Yıldırım, “Elimizden geldiğince, son teknolojik makinalar ve çok ciddi bir üretim kadrosuyla ki, 1000’e yakın çalışanla bu gördüğünüz tabelaya, bu mağazaya ürün üretmeye ve göndermeye çalışıyoruz. 150 bin metrekare gibi çok da büyük bir üretim alanda üretim gerçekleştirerek dünyanın bir çok noktasına ürün gönderiyoruz. Dolayısıyla, tüketicilerle de ürünlerimizi buluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

İngiltere’de Türk markalarına ilgi artıyor

Haberin Devamı

‘TÜRK MARKALARINA İLGİ ARTIYOR’
Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan da yaptığı kısa konuşmada, son zamanlarda çok sayıda açılışa katıldığını hatırlatarak, “Bu, Türk ürünlerine güvenin bir sonucu. Sadece Türkler değil, yabancıların da Türk mobilyalarına ilgisi artıyor. Kalitesi görüldüğünde Türk ürünleri daha fazla tercih ediliyor. Umarız önümüzdeki dönemde daha fazla açılışlar gerçekleştiriz” dedi. Londra Ticaret Müşaviri Abdurrahman Deniz ise konuşmasında, yeni Türk markalarını İngiltere’de görmenin memnuniyet verici olduğunun altını çizdi. Açılış boyunca keman sanatçısı Didor, kemanıyla sevilen caz parçaları seslendirdi.

İngiltere’de Türk markalarına ilgi artıyor


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!