‘İnanılmaz üzgünüm’

Güncelleme Tarihi:

‘İnanılmaz üzgünüm’
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 15:50

2. Bundesliga takımlarından Düsseldorf'da kiralık olarak oynayan Kerem Demirbay, Almanya'da kadın hakeme yönelik sözleriyle bir anda günün konusu oldu.

Haberin Devamı

Pazar günü FSV Frankfurt ile Düsseldorf arasında oynan 2. Bundesliga maçında takımını her iki golünü atan ve 85. dakikada da ikinci sarı karttan oyundan atılan Kerem Demirbay, karşılaşmayı yöneten kadın hakeme sert tepki gösterdi.

Kendisini oyundan atan maçın orta hakemi Bibiana Steinhaus için 'Kadınların erkek futbolunda işi yok' diyen Kerem, gelen sert eleştireler ve tepkiler sonunda geri adım attı.

Orta hakemden özür dileyen ve bu özrünü kabul ettiği için hakem Bibiana Steinhaus'a minnettar olduğunu belirten Kerem Demirbay, “Bayan Steinhaus'a söylediklerim için inanılmaz çok üzgünüm. Böyle bir cümle hiçbir zaman söylemeye hakkım yok. Ayrıca benim kadınlara bakış açıma da bu cümle uygun değil” dedi.

Hamburg'dan Düsseldorf'a sezon sonuna kadar kiralanan Kerem Demirbay, Alman U21 milli takımıyla birlikte geçtiğimiz yaz Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen U21 Avrupa Futbol şampiyonası'nda da forma giydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!