İlk kez onunla öpüştü

Güncelleme Tarihi:

İlk kez onunla öpüştü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2013 11:09

Bugüne kadar üst üste iki kez yaşayan en seksi kadın seçilerek bir rekora imza atan Mila Kunis'in ilk öpüştüğü erkek şimdiki sevgilisi.

Haberin Devamı

Aktrist Mila Kunis ve aktör Ashton Kutcher Hollywood`un yeni gözde çiftlerinden. Bir yılı aşkın bir süredir beraber olan ikili yıllar önce de "That 70`s Show" adlı televizyon dizisinde birlikte kamera karsısına geçmişti.

"Kelebek Etkisi" filmi ile tanıdığımız Kutcher, Mila Kunis`in kalbini o zamanlar çalmış. "Oz Büyücüsü" filminin oyuncusu Kunis o yıllarda Kuthcer`a platonik bir aşk beslediğini itiraf ediyor.

İkilinin "That 70`s Show"daki rol arkadaşları Laura Prepon ise Kunis`in kamera önündeki ilk öpücüğünün Kutcher ile olduğunu doğruladı. İngiliz basınından Daily Mail`in haberine göre Prepon, "Kunis`in ilk kez kamera önünde Kutcher ile öpüştüğü düşünülürse şimdi birlikte olmalarına hiç şaşırmadım" diye konuşuyor.

Kunis ise o günleri anlatırken "Kutcher`a çok ilgi duyuyordum ve bana onunla öpüşmem gerektiğini söylediklerinde heyecandan bayılacaktım" diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!