İkinci otopside de sonuç yok

Güncelleme Tarihi:

İkinci otopside de sonuç yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2009 00:00

Ünlü pop yıldızı Michael Jackson’un ölümü esrarını koruyor.

Haberin Devamı

“Durum anormal” diyen ve son derece öfkeli olan Michael Jackson’ın ailesi, enerji dolu olduğu bildirilen Jackson’a ağrı kesici iğneyi yapan kalp uzmanı Dr. Conrad Murray’ın ölümdeki rolünün daha iyi incelenmesini istiyor. Dün bir kez daha sorgulanan Dr. Murray, hâlâ zanlı olarak görülmese de, avukat tuttu. Los Angeles polisi de Jackson ölürken yanında bulunan tek kişi olan Dr. Murray’ın şüpheli değil, tanık olduğunu üzerine basa basa bir kez daha yineledi. Ancak, polis Murray’ın otomobiline de arama yapmak için el koydu.

Aile: Kuşkular giderilsin

Jackson’ın naaşını adli tıptan teslim alan ve açıklanmayan bir yerde muhafaza eden Jackson Ailesi, “Ne olduğunu bilmiyoruz. Enjeksiyon yapıldı mı ve yapıldıysa da ne tür enjeksiyon yapıldı? Makul kuşkular giderilmeli” diyerek, olayla ilgili yeterli soruşturma yapılmadığını savunuyor. Aile adına Los Angeles’ta yapılan açıklamada, “Yaşamımızın en karanlık anlarından birinde karşı karşıya kaldığımız bu ani trajediyi anlatacak uygun kelimeler bulamıyoruz. Oğlumuz, kardeşimiz ve üç çocuk babası Michael’ı sonsuza dek özleyeceğiz” denildi.

Michael Jackson’ın ağrı kesici kullandığı ve çeşitli ilaçlar aldığı birkaç gündür basına yansıyor. Jackson’a otopsi yapan Los Angeles Bölgesi Adli Tıp yetkilileri, ünlü yıldızın reçeteli ilaçlar aldığını belirttiler. Ünlü yıldızın arkadaşı olan bir başka doktor, Deepak Chopra, Jackson’ın son dört yıldır reçeteli ağrı kesici kullanımından kaygı duyduğunu, kendisinden ilaç talebinde bulunduğunu ve bu isteğini geri çevirdğini söyledi.

Michael Jackson, 1984’te, Los Angeles’ta Pepsi Cola için reklam filmi çekilirken yaşanan bir kazada başına kıvılcım isabet etmesi sonucu hafifçe yanmıştı. Günlerce hastanede kalan Jackson’ın, ilaçlara o dönemden bağımlı hale geldiği ileri sürülüyor.

ÇOCUKLAR NE OLACAK

ÇOCUKLAR babaanneleri Katherine Jackson’ın yanında kalmak istiyor. Prince Michael Jackson I ve Paris Jackson’ın biyolojik annesi Debbie Rowe çocuklarını görmek istediğini açıkladı. Ünlü şarkıcının üçüncü çocuğu Prens Michael Jackson II’nin ise annesi bilinmiyor. Jackson, Debbie Rowe ile 1996’da evlenmişti. Üç yıl süren bu evlilikten Prince Michael Jackson I ve Paris Jackson dünyaya geldi. Ünlü şarkıcının üçüncü çocuğu Prens Michael Jackson II’nin ise annesinin kimliği bilinmiyor. Çünkü üçüncü çocuk taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya geldi. Rowe önceki gün çocuklarını görmek istediğini açıkladı.

Ortadoğu da yasta

MICHAEL Jackson için, Ortadoğu ülkelerinde yas tutuluyor. Jackson’un bir yıl yaşadığı Bahreyn, ünlü yıldızın ardından ağlıyor. 35 yaşındaki Jassim Ali, başkent Manama’da Jackson’ın CD’sini satın alırken, “O Bahreynliydi. Bizimle yaşadı” diye konuştu. Jackson, Emir’in oğlu Şeyh Abdullah bin Hamad Isa el Halife’nin davetlisi olarak Bahreyn’e gitmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!