İkinci kadın açtı ağzını...

Güncelleme Tarihi:

İkinci kadın açtı ağzını...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2011 16:57

Arnold Schwarzenegger'den 14 yaşında oğlu olduğu ortaya çıkan Mildred Baena, evlilik bitiren skandalı ilk kez anlattı

Haberin Devamı

ABD’de eski California Valisi ve aktör Arnold Schwarzenegger’in 25 yıllık evliliğinin bitmesine neden olan olayın ayrıntıları ortaya çıkıyor. Ünlü oyuncudan 14 yaşında bir oğlu olan, ailenin eski yardımcısı Mildred Baena sessizliğini bozdu. Baena, oğlu Joseph’in, babasının kim olduğunu geçen sene öğrendiğini söyledi.
Skandal, Schwarzenegger’le 25 yıllık eşi Maria Shriver’ın mayısta boşanmaya karar vermesiyle patlak vermişti. Bir hafta sonra Schwarzenegger bir açıklama yapıp ev personeliyle yaşadığı ilişkiden çocuğu olduğunu itiraf etti. Çocuğun annesi ve ailenin 20 yıllık çalışanı Baena, Hello! dergisine “Çocuğum Joseph, babasının kim olduğunu geçen yıl öğrendi ve bu durumu olgunlukla karşıladı” dedi.

KARISI MARİA ŞÜPHELENMİŞ
Baena, zamanla Joseph’in büyümesi ve gitgide Schwarzenegger’e benzemesi sonucu Maria Shriver’ın şüphelenmeye başladığını, sonunda kendisine o ‘malum’ soruyu sorduğunu ve cevabı güçlü bir şekilde karşıladığını anlattı. Schwarzenegger’in hâlâ Shriver’ı sevdiğine inandığını belirten Baena, “Umarım aralarındaki şeyler zamanla düzelir” diye konuştu. Schwarzenegger’in ve Shriver’ın sözcüleriyse bu açıklamalara cevap vermemeyi tercih etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!