Horoz'un sesi çiftliğinde gür çıktı

Güncelleme Tarihi:

Horozun sesi çiftliğinde gür çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2007 20:18

Trabzonspor'u sahasında ağırlayan Denizlispor 2-0'lık galibiyetle taraftarını sevindirdi. Karşılaşmayı hakem Kamil Abitoğlu yönetti.

Haberin Devamı

Ve karşılaşma başladı...

2. dakikada Trabzonspor kalesinde büyük tehlike... Ceza sahası içerisinde bir anılk karambol yaşandı... Top Yusuf'un önünde kaldı... Yusuf sol çaprazdan vurdu, top üst direğe çarptı ve geri döndü.

Pozisyon devam etti... Top yine Denizlisporlu futbolcuların önünde kaldı... Bir vuruş... Ve top ağlarda... Ama öncesinde ofsayt bayrağı kalktı.

Yattara 7. dakikada ceza sahası sağ çaprazından ceza sahasına girdi... Bir çalım... Son çizgiye kadar indi... Bir çalım denemesi daha... Denizlispor defansı başarılı oldu...

11. dakikada
Trabzonsporkalesinde bir tehlike daha yaşanıyor... Yusuf son çizgiye kadar indi, altıpas üzerine doğru bir orta... Serhat vurdu... Kaleci Ahmet'te kalıyor top.

Ve gooooooooooooollll... Dakika 13, gol Serhat... Ceza sahası sol çaprazından Abraham arka direğe doğru ortaladı... Serhat altıpas üzerinde kafayı vurdu ve topu filelerle buluşturdu... Denizlispor 1-0
Trabzonspor...

17. dakikada Fatih Egedik ceza sahası dışından çok sert vurdu... Yandan dışarıya...

19. dakikada Santos yaklaşık 35 metreden kaleye çok sert vurdu... Top tam iki direğin birleştiği yere çarptı ve geri döndü...
Trabzonspor'un şanslı olduğu bir dakikaydı.

Bir şutta Gökhan'dan... Ceza sahasının hemen dışından sol ayağıyla vurdu, savunmadan döndü.

22. dakikada Abraham, Gökdeniz'e yaptığı faulden sonra sarı kart gördü.

30. dakikada Mustafa Keçeli sol kanattan yerden ortaladı, Denizlispor defansı karşıladı.

Sol kanattan köşe vuruşu kullandı konuk ekip
Trabzonspor... Ön direğe doğru bir orta, savunmadan sekti... Arka direkte Hüseyin Çimşir vurdu... Top farklı şekilde dışarıya gitti.

38. dakikada Jabi ceza sahasının sağ çaprazından vurdu... Topa ağlarda fakat gol değeri kazanmadı... Çünkü Jabi'nin şutu yan ağları yırtarak içeriye girdi.

44. dakikada Serhat sol kanattan ceza sahası içerisine doğru ortasını yaptı... Top üstten dışarıya gitti.

47. dakikada Yusuf'la girdiği mücadelede Ceyhun yerde kaldı... Faul bekledi... Ama hakem 'devam' dedi. Pozisyondan sonra itirazlarda bulundu Ceyhun. Hakem sarı kart gösterdi.

Ve ilk yarının son düdüğü geldi... Denizlispor 1-0
Trabzonspor...

İkinci 45 dakika başladı...

47. dakikada ceza sahasının hemen önündeki Serkan'dan, Mustafa Keçeli'ye bir topuk pası... Mustafa sol çaprazdan vurdu, direğin dibinden dışarıya.

Bu kez 49. dakikada Umut Bulut etkili oldu Denizlispor kalesinde. Sağ kanattan atılan pasta altıpasın hemen önünde pozisyon bulan Umut, vuruşunu yaptı... Kaleci başarılı.

Fatih Egedik sağ çarazdan
Trabzonspor kale sahasına girdi... Çok sert vurdu... Kaleci Ahmet gole izin vermedi.

56. dakikada Tayfun Cora, Gökhan'a yaptığı faulden sonra sarı kart gördü.

57. dakikada Denizlispor ceza sahası içerisine doğru bir orta... Tolga kafayla sol çaprazdaki Ceyhun'a çıkarttı... Ceyhun topu kontrol etti... Kaleciyle karşı karşıya... Bir şut... Üstten dışarıya.

Denizlispor kalesinde büyük tehlike... Serkan ceza sahası dışından çok sert vurdu... Souleymanou'dan seken top üst direğe çarptı ve oyun alanı içerisine düştü... Gökdeniz koştu... Gökdeniz altıpas üzerinden vurdu, üstten dışarıya...

61. dakikada sol kanattan ceza sahası içerisine bir orta... Murat kafayı vurdu, üstten dışarıya gitti top.

63. dakikada Denizlispor'da oyuncu değişikliği. Fatih Egedik çıktı, Cesar oyunda.

Serkan Balcı ceza sahası dışından çok sert vurdu... Top Souleymanou'nun kucağında kaldı.

Yusuf 68. dakikada sol çaprazdan altıpas üzerine kadar geldi... Vuruşunu yaptı... Savunmaya çarpan top kornere çıktı.

Korneri paslaşarak kullandı Denizlispor... Trabzonsporlu futbolcuların bir müdehalesi var... Köşe gönderinin hemen yanından bir de taç atışı kazandı ev sahibi ekip.

Taç atışı kullanıldı... Trabzonsporlu futbolcular topu uzaklaştırdı.

70. dakikada Denizlispor'da bir oyuncu değişikliği daha yapıldı. Murat Karakoç çıktı, Çağlar oyunda.

Yattara ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşu kullandı... Sol çaprazda Mustafa Keçeli vurdu... Top yandan dışarıya gitti.

Sağ kanattan yerden gelen topa, ceza sahasının hemen dışından gelişini çok sert vurdu Gökdeniz... Souleymanou son anda çeldi topu. Maçta 75. dakika...

82. dakikada sol kanattan ceza sahası içerisine doğru bir orta... Serkan penaltı noktasına yakın bir yerden çok sert vurdu, Souleymanou yine gole izin vermedi.

84. dakikada
Trabzonspordefansının arkasına bir top... Gökhan Güleç koştu... Serkan peşinde... Kaleci kalesini terk etti... Serkan'ın ceza sahasının hemen dışında bir müdehalesi var... Gökhan yerde kaldı, hakem 'devam' dedi.

87. dakikada Gökhan Güleç inanılmaz bir gol kaçırdı... Sağ kanattan yapılan ortaya altıpas üzerinde uçarak kafayı vurdu... Top yandan dışarıya gitti.

Hakem 4 dakikalık uzatma işaret etti.

Ve ikinci goooooooooollll... 93. dakika, gol Yusuf Şimşek... Ceza sahası dışından aldığı topla üç Trabzonsporlu futbolcuyu geçi, altıpas üzerinden vuruşunu yaptı ve takımını 2-0 öne geçirdi.


İlk 11'ler:

Denizlispor: Souleymanou, Hasan, Murat Karakoç, Allyson, Burak, Abraham, Fatih Egedik, Serhat, Zafer, Yusuf, Gökhan

Trabzonspor: Ahmet, Jabi, Tayfun, Tolga, Mustafa, Hüseyin, Serkan, Ceyhun, Gökdeniz, Umut, Yattara.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!