Horizont Ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Horizont Ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2012 16:53

ALMANYA'da iş dünyasının saygın ödüllerinden olan Horizont Ödülleri, salı akşamı düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi.

Haberin Devamı

Avrupa'nın önemli finans merkezlerinden biri olan Frankfurt'taki tarihi opera binası "Alte Oper"deki törende, ödüller "Pazarlama", "Ajanslar" ve "Medya" olmak üzere üç dalda dağıtıldı. Alman ekonomi ve iş dünyasından seçkin davetlilerin katıldığı törende, Henkel Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaspar Rorstedt "Pazarlama", Scholz&Friends Genel Müdürü "Ajanslar" ve ProSieben ve Sat1 özel televizyon kuruluşlarının yöneticisi Thomas Ebeling de "Medya" dalında ödüle layık görüldü.

Dijital devrim
Törente konuşma yapan Frankfurter Allgemeine Zeitung yayıncılarından ve yazıişleri müdürlerinden Frank Schirrmacher, ödül töreninden önce Frankfurt'ta düzenlenen Horizont Medya Kongresi'nde ağırlıklı olarak medyadaki dijital devrim konusunun ele alındığını hatırlatarak, "Medya alanındaki dijital gelişmeler, sanayi devrimiyle kıyaslanabilir. Tek fark, dijital devrimi sağlayan ileri teknolojinin, beyin gücüyle gerçekleşiyor. Biz daha henüz bu devrimin başındayız. Yazılı basın ve kağıda basılan gazeteler, dijital dünyada insanları terapi etme özelliğini taşıyacaktır. Bu hayalci değil, iyimser bir yaklaşımdır" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!