Honnover’de çok güçlüyüz

Güncelleme Tarihi:

Honnover’de çok güçlüyüz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2011 11:42

SEÇİME katılacak partilerin üst düzey isimleri, Aşağı Saksonya’nın başkenti Hannover’e destek ziyaretleri devam ediyor.

Haberin Devamı

Son olarak Hamburg’un SPD’li Belediye Başkanı Olaf Scholz, Hannover’e giderek, Hannover Büyükşehir Belediye Başkanı Stephan Weil ve SPD Hannover Teşkilat Başkanı Alptekin Kırcı ile birlikte seçmenlerle buluştu.

SPD tarafından Hannover’de kurulan standı ziyaret eden SPD’li Hamburg Belediye Başkanı Olaf Scholz, SPD’nin Aşağı Saksonya ve Hannover’de gücünün tartışılmaz olduğunun altını çizerek, seçimlerden alınlarının akıyla çıkacaklarını söyledi. Scholz, “SPD Hannover’de ve eyalet genelinde çok başarılı olarak ilerliyor. Hannover Büyükşehir Belediye Başkanı Stephan Weil ve SPD Hannover Teşkilat Başkanı başarılarıyla göz dolduruyorlar. Ben de seçimler öncesinde partili arkadaşlarımla bir araya gelerek onlara destek olmak istedim” dedi.

BİRİNCİ OLACAĞIZ
Hannover SPD Teşkilat Başkanı Alptekin Kırcı da, yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkacaklarını iddia etti. Kırcı, “SPD başarılı politikası ile 2006 yerel seçimlerinde elde ettiği başarıyı tekrarlayabilir. Hatta daha da güçlü olarak çıkabilir. Kamuoyunun nabzı bunu göstermekte” dedi. Hannover Belediye Başkanı Stephan Weil ise “Seçimlere sayılı günler kala seçmenlerimizin desteğini yakınımızda hissediyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!