Hoca küfretti, futbolcu tükürdü

Güncelleme Tarihi:

Hoca küfretti, futbolcu tükürdü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2023 17:35

Bundesliga'da küme düşmeme mücadelesi veren Hertha Berlin'in antrenmanında, yeni teknik direktör Pal Dardai ile futbolcu Ivan Sunjic arasında gergin anlar yaşandı.

Haberin Devamı

 

Bundesliga'nın son sırasında bulunan ve Sandro Schwarz ile yollarını ayırarak teknik direktörlük görevine Pal Dardai'yi getiren Hertha Berlin'de sular durulmuyor.

PAL DARDAI, IVAN SUNJIC'İ İDMANDAN KOVDU
Hertha'nın başında çıktığı ilk maçında, geçtiğimiz cumartesi günü Werder Bremen'e karşı 4-2'lik mağlubiyet alan Dardai, dün yedek oyunculara yaptırdığı antrenmanda sinirli tavırlar sergiledi. Isınma hareketlerinin ardından takıma yönelik kısa bir konuşma yapan Macar teknik direktör, Hırvat orta saha oyuncusu Ivan Sunjic'i antrenmandan kovdu.

DARDAI KÜFRETTİ!
Bild'in haberine göre; takıma yaptığı konuşma sırasında Sunjic'in kendisini dinlemediğini ve dikkatsiz göründüğünü fark eden Dardai, futbolcusunu uyardı. 26 yaşındaki futbolcunun, kendisiyle tartışması üzerine Sunjic'i sahadan kovan tecrübeli teknik adam, Sunjic'in arkasından küfrederek "Git burdan. Hoşçakakal, defol!" diyerek bağırdı.

Haberin Devamı

SUNJIC TÜKÜRDÜ!
Birmingham City'den kiralanan futbolcu ise ayrılırken önce yardımcı antrenör yönüne sonra ise Dardai'nin bulunduğu yöne doğru yere tükürdü. Pal Dardai Werder Bremen yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, takımın konsantrasyon ve disiplin eksikliği yaşaması durumunda harekete geçeceğini belirterek "Eğer herkes odaklanırsa ve herkes Hertha için yaşar ve katılırsa, ligde kalmak mümkün. Ama anlamadığım şeyler de var, o yüzden onlara karşı agresif olacağım. Birisi yanlış görünüyorsa, zaten bir sorunumuz var demektir." ifadalerini kullanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!