HESSEN AMATÖR LIGLERDE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

Güncelleme Tarihi:

HESSEN AMATÖR LIGLERDE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2008 14:05

Amatör liglerde mücadele eden türk takımları bu hafta başarılı olmak için sahaya çıkarken, taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor.

Haberin Devamı

LANDESLIGA:

Wiesbaden Türkspor-FC Eschborn

Wiesbaden Türkspor 16 Mart Pazar günü sahasında averajla liderin ardında ligin ikinci sırasında yer alan 51 puanlı FC Eschborn´u konuk edecek. 26 puanla 17 sırada yer alan ve ligde kalmak için mutlak puanlara ihtiyacı olan Türkspor´un bu maçta özellikle taraftarlarının tezahüratli desteğine ihtiyacı olacak. Düşme hattında bulunan Türkspor, FC Eschborn´u yenerse düşme hattından kurtulabilir. Wiesbaden Stegerwaldstrasse´deki karşılasma saat 15.00´de başlayacak.

BEZIRKSOBERLIGA:

SKG Bad Homburg-Frankfurt Türkgücü

Sahasında geçen hafta Bornheim Grün-Weiss´ı tek golle geçerek puanını 32´e yükselten Frankfurt Türkgücü bu hafta Pazar günü saat 15.00 konuk olacağı SKG Bad Homburg deplasmanından da puanla dönmek istiyor. Bir maçı eksik olmasına rağmen Frankfurt West grubunda 7. sırada yer alan Türkgücü´nde hedef ligi ilk iki sırada bitirmek. Milli futbolcu Engin Özdemir´in çalıştırdığı Türkgücü´nün liderle arasındaki 10´puanı kapatacak futbolcu kapasitesi mevcut.

Nidda Gençlerbirliği- FC Hochstadt

Sezonun ikinci yarısına kötü başlayan Gençlerbirliği ardarda üçüncü yenilgisini alarak tehlikeli bölgeye indi. Türk ekibi bu hafta Pazar günü saat 15.00´de evinde oynayacağı FC Hochstadt karşısında galip gelerek kötü gidişe dur demek istiyor. Taraftarlarını galip gelip özlenen sevince boğmak isteyen Bezirksoberliga Frankfurt Ost grubunda 23 puanlı Gençlerbirliği düşme hattı olan 16. sıradan kurtulmak için hazırlıklarını tamamladı.

BEZIRKSLIGA:

Friedberg:

Nieder Florstadt- Bad Nauheim Türkspor

Friedberg Bezirksliga´da son iki maçını kazanarak 47 puanla tekrar liderlik koltuğuna oturan Bad Nauheim Türkspor zirveden inmemek için deplasmanda zorlu Nieder Florstadt engelini geçmek zorunda.Geçen hafta lig sonuncusu Klopppenheim deplasmanında zorda olsa 3-2 galip gelmesini bilen Türkspor, 10. sıradaki Nieder Florstadt ile 16 Mart Pazar günü saat 15.00´de kıyasıya mücadele verecek.

VFR Ilbensstadt-Friedberg Türkgücü

Friedberg Türkgücü bu hafta Pazar günü saat 15.00´de VFR Ilbenstadt deplasmanına çıkacak. Ligin ikinci yarısına kötü başlayan Türkgücü geçen hafta evinde SKV Beenheim´a 4-1 mağlup olarak taraftarlarını üzmeye devam etti.

Wetzlar:

Wetzlar Ataspor-SV Niederscheld (16 Mart Pazar günü saat 15.00)

Bezirksliga Wetzlar´da zirve mücadelesi veren Wetzlar Ataspor sahasında ligin son sıralarında yer alan SV Niederscheld´i konuk edecek. 37 puanla grubunda 5. sırada yer alan Ataspor geçtiğimiz hafta lig lideri SSV Langenaubach karşısında son 10 dakikada yediği iki golle yıkıldı: 0-2. Ataspor´da hedef ligi en azından ikinci sırada bitirmek. Bunun içinde sahasında zayıf rakibi SV Niederscheld´i mutlaka yenmesi gerek.

Marburg:

TSKV Frankenau- Breidenbach Türkgücü

Beziksliga Marburg´ta 23 puanla 7. sırada yer alan Breidenbach Türkgücü bu hafta Frankenau deplasmanına gidecek. 16 Mart Pazar günü saat 15.00´te oynanacak maçtan Türkgücü üç puanla dönmek istiyor. Geçen hafta evinde lig lideri Stadtallendorf´a son dakika golüyle 1-0 yenilen Türkgücü, hem moralini düzeltmek hemde ligi üst sıralarda bitirmek istiyor.

Main Taunus:

Hattersheim Türkspor-DJK Flörsheim

Deplasmanda FC Eddersheim´ı tek golle de olsa yenerek haftayı üç puanla kapayan Hattersheim Türkspor bu hafta Pazar günü DJK Flörsheim ile karsılasacak. Sahasındaki maçı yenerek relegasyon için gerekli lig ikinciliğini korumak isteyen Türkspor 49 puana yükseldi. Lig lideri FC Schlossborn´un ise puanı 58 ve aradaki puanın kapanması ise çok zor.

Hoch Taunus:

Bad Homburg Vatanspor-SF Friedrichsdorf

Bezirksliga 3. sü Bad Homburg Vatanspor 16 Mart Pazar günü sahasında lig ikincisi 44 puanlı SF Friedrichsdorf u konuk edecek. 42 puanlı Bad Homburg rakibini yendiği taktirde lig ikinciliğine yükselecek. Bad Homburg Vatanspor bu maçta saha avantajı ve taraftarlarının desteğine güveniyor.

KREISLIGA:

Dillenburg

SK Herbornseelbach-Dillenburg Türkgücü

Dillenburg Kreisliga A´da 45 puanla en yakın takipçisi ile 9 puan önde liderliğini sürdüren Dillenburg Türkgücü bu hafta Pazar günü 34 puanlı lig üçüncüsü SK Herbornseelbach ile deplasmanda karşılaşacak. Saat 15.00´deHerbornselbach Hirtenborn Stadı´nda başlayacak olan ve 500 e yakın seyircinin izleyeceği karşılaşmayı Türkgücü´nün galip kapaması durumunda puan farkı rakibiyle 14´e yükselecek.
Hanau

VFR Kesselstadt2- Hanau Türkgücü

Hanau Türkgücü geçen hafta konuk Hellas Maintal´i 3-o yenerek zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırdı. 53 puana yükselen ve takipçisi ile arasındaki puan farkını 6´ya çıkaran Hanau A Liga lideri Türkgücü bu hafta Pazar günü VFR Kesselstadt 2 deplasmanında rahat mücadele edecek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!