'Herkes benim için endişeleniyor'

Güncelleme Tarihi:

Herkes benim için endişeleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2013 11:27

Victoria's Secret'in en dikkat çeken 'melek'lerinden Cara Delevingne, W dergisinin eylül sayısı için kamera karşısına geçti. Üstsüz verdiği pozlar için yakın arkadaşları model Kate Moss ve R&B şarkıcısı Rihanna'dan tavsiye aldığını anlatan İngiliz model, "Herkes benim için endişeleniyor" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Victoria’s Secret’in en dikkat çeken ‘melek’lerinden Cara Delevingne, W dergisinin eylül sayısı için kamera karşısına geçti. Üstsüz verdiği pozlar için yakın arkadaşları model Kate Moss ve R&B şarkıcısı Rihanna ’dan tavsiye aldığını anlatan İngiliz model, “Herkes benim için endişeleniyor” açıklamasında bulundu.

“Ailem için zor bir durum ve bunun için dikkatli oluyorum” diyen Delevingne, insanların kendi başının çaresine bakabileceğini anlaması gerektiğini söyleyip, şimdiye kadar işleri iyi götürdüğünü düşündüğünü sözlerine ekledi.

Delevingne, aynı zamanda yakın dostlarıyla kurduğu güçlü ilişkiyle de bilinen bir isim. Yunanistantatili sırasında kendini iyi hissetmediğinde, yakın arkadaşı Rihanna’yı aramış. Rihanna’nın “Kendini işe boğmak kolay. Bu bir tür gerçeklerden kaçış. O yüzden yalnız olduğunda, ağlamak istersin” dediğini anlatan Delevingne, bunun üzerine arkadaşının dediğini yapmış ama sonra hemen ‘eski hayatı’na geri dönmüş.

Delevingne’nin bir diğer yakın arkadaşı pop yıldızı Rita Ora, sürekli birbirlerine destek oluyorlar. Genç model, modellikle ilgili bir sıkıntısı olduğunda öğüt almak için ise Kate Moss’a danışıyor.Londra Moda Haftası’nda Louis Vuitton şovundan önce, Delevingne’nin vücudunda stresten kaynaklı oluşan kızarıkları gören Moss, şoke olmuş: “Bu korkunç. Bu neden oluyor, sana yardım etmem lazım” diyen 39 yaşındaki deneyimli model, şovdan sonra Delevingne’i bir doktora götürmüş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!