"Her maça ortağız"

Güncelleme Tarihi:

Her maça ortağız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2013 16:35

Vedat Kumuşoğlu, Olin Edirne'nin, her maça ortak olabileceğini Banvit maçında ortaya koyduğu oyunla kanıtladığını belirtti.

Haberin Devamı

Kumuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın, Banvit'in 69-67 üstünlüğü ile sonuçlanan maçtaki performansının yöneticileri ve taraftarları memnun ettiğini söyledi.

Oyuncuların mükemmel bir performans sergilediğini ifade eden Kumuşoğlu, “Ligde 2. sırada olan Banvit'e karşı özverili bir mücadele ortaya koyan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Hepsi yürekten oynadı. Bu maçı kazanabilirdik. Oynanan oyundan memnunuz. Hepimiz yenilgiye üzüldük ama oynanan oyun ve mücadele bizi teselli etti” dedi.

Kumuşoğlu, takımın, son maçlarda son dakikalarda oyuncuların yorgunluğu nedeniyle performans düşüklüğü yaşadığını, bu sorunu çözmek için Fransa 1. Ligi'nde mücadele eden Chorale de Roanne takımından Amerika asıllı Danimarka vatandaşı Alan Voskuil ile anlaşarak takviye yaptıklarını belirti.

Voskuil takımla antrenmana başladı

Voskuil'in takımla birlikte antrenmanlara başladığını ifade eden Kumuşoğlu, sağlık kontrolünün ardından Voskuil ile sözleşme imzalanacağını, sakatlığı nedeniyle Banvit maçında yer alamayan Mehmet Yağmur'un da Hacettepe maçında takımdaki yerini alacağını kaydetti.

Ligin ikinci yarısında iyi bir oyun ortaya koymaya başlayan takımın tek eksiğinin galibiyet olduğuna dikkat çeken Kumuşoğlu, “Olin Edirne içeride ve dışarıda sürpriz galibiyetler alacak. Takımımız, her maça ortak olabileceğini Banvit maçında ortaya koyduğu oyunla kanıtladı. Bu hafta Hacettepe ile çok önemli bir maça çıkacağız. Hacettepe maçı bizim için çok kritik bir maç. O maç için tüm taraftarlarımızı Ankara'ya bekliyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!