Hemshof Türkspor’dan bayram hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Hemshof Türkspor’dan bayram hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2009 15:08

RHEİNLAND-Pfalz eyaleti Güney-Batı Federasyonu Ludwigshafen bölgesi Bezirksklasse’de HSV Hemshöfer Türkspor fırtınası esiyor. Hemshof Türkspor ligin 10. maçında 9. galibiyetini 14-1 gibi farklı bir skorla kazanarak, taraftarlarına müthiş bir bayram hediyesi verdi.

Haberin Devamı

HSV Hemshöfer Türkspor kendi sahasında karşılaştığı ligin zayıf takımlarından FG Nord Ludwigshafen takımını Adem Civan’ın 6 gol atarak yıldızlaştığı maçta 14-1 yendi. Maçta temsilcimizin diğer gollerini Hamza Kılıçoğlu (3), Hasan Oduncu, Ali Sengü, Burak Cansız ve rakip takım savunma oyuncusu kendi kalesine attı.


ADEM’DEN 6 GOL
Bayram günün ilk gününde oynanan maça taraftarlar büyük ilgi gösterirken, takımlarının ardı ardına attıkları gollerle büyük coşku yaşadı. Maçın ilk yarısını 8-0 önde tamamlayan Türkspor, ikinci yarıda da hızını kesmedi ve rakip filelere 6 gol daha gönderdi. HSV Türkspor maçta gol rekorunu ise hakemin neredeyse her savunmanın arakasına atılan toplara ofsatla kesmesi engel oldu.


HSV Hemshöfer Türkspor aldığı bu galibiyetle ligde oynadığı 10. maçından 9’unu 3 puanla tamamlamayı başarmış oldu. Hemshöfer Türkpor 27 puan ve 47 golle ligin zirvesinde yer alıyor.

Haberin Devamı

TAKIM KADROSU
HSV TÜRKSPOR:
Mücahit Yıldız, Mesut Bulur, Erdoğan Mura, Akın Çavuşlar, Murat Bal, Hamza Kılıçoğlu, Ersin Kaplı, Burak Cansız, Hasan Oduncu, Adem Civan, Ali Şengül


YEDEKLER: Ferdi Koçak, Tufan Songör, Bünyamin Durmuş, Alaattin Aydın, Enes Yılmaz, Hasan Koçak, Hacı Nuri Talug, Salih Tanış, Ünal Kurtoğlu, Serdar Sezen, Nazım Batur, Nihat Balcı


BAŞKAN KONT: ŞAMPİYON OLACAĞIZ
HSV Hemshöfer Türkspor kulübü başkanı Dr. Murat Kont, 14 gol atarak kazandıkları maçtan sonra yaptığı açıklamada, bayramda taraftarlarına güzel bir hediye vermekten mutlu olduklarını söyledi. Hedeflerinin ligdeki ilk sezonlarında şampiyonluğu yakalamak olduğunu belirten Başkan Kont, “Hemshof semtinde çok sayıda Türk yaşıyor. Ancak Hemshof’un imajı maalesef iyi değil. Amacımız Türk gençlerinin kendi imkanları çerçevesinde neler başarabileceğini göstermek. Şampiyon olup bir üst lige çıkacağız“ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!