Hedefi yüksek tutuyoruz

Güncelleme Tarihi:

Hedefi yüksek tutuyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2014 11:01

25. yıl Gençlik Şöleni’ne katılan 15 yaş ve altı 150 sporcu geç saatlere kadar eğlenirken tanışma fırsatı da buldu. Alt yapı sorumlusu Birol Çakar; “Aileyiz diyorsak, gereklerini de yerine getirmeliyiz” dedi.

Haberin Devamı

DUİSBURG’UN önemli kulüplerinden FSV Duisburg’un kuruluşunun 25. yılı etkinlikleri çerçevesinde, 15 yaşına kadar olan katagorilerde futbol oynayan gençlerin katılımıyla‚ Gençlik Şöleni görkemli bir şekilde kutlandı. Yaklaşık 150 sporcunun aileleri ile birlikte katıldığı ve Pippolino’da gerçekleşen 25.Yıl Gençlik Şöleni’nde farklı katagorilerde futbol oynayanlar birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldu. FSV Duisburg’un alt yapılarında sorumluluk alan Birol Çakar, Ahmet Dönmez, Gürcan Al, Bayram Öztürk, İlyas Zengin, Murat Dikyol, Uğur Sönmez ve Özgür Günman’ın organizesinde gerçekleşen 25.yıl kutlamaları, şölen şeklinde geçti. Pippolino salonlarında çocuklara hitap eden oyunlarla başbaşa kalan ve geç saatlere kadar oyun oynama şansı yakalayan sporcular, doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

HEDEFİ BÜYÜTTÜK

FSV Duisburg olarak asıl amaçlarının; kulüp içinde farklı katagorilerde futbol oynayan çocuklarımızın birbirlerini tanımasına ve kaynaşmasına zemin hazırlamak olduğunu belirten Birol Çakar; “Her ortamda biz bir aileyiz diyorsak, bunun gereklerini de yerine getirmemiz gerekir.

İKİ YIL SONRA...

Banbini’den ‘F Jugend’e kadar oyuncularımızı aileleri ile buluşturduk. 10 Takımdaki 150 oyuncumuzla birlikte 300 kişi bugün bu coşkuyu yaşıyoruz. Hem altyapı sorumluları, hemde FSV Duisburg olarak hedefi büyüttük. Daha önceki senelerde sadece belirli seviyelerde oyuncularımız var iken, şimdi üst seviyeleri düşlüyor, yaklaşık iki sene içinde Niderrhein Ligi’ne çıkmayı düşünüyoruz” dedi.

Hedefi yüksek tutuyoruz


GENÇLERİMİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Birol Çakar “Gençlerimiz bizim için önemli. Alt yapıdan 1. takımımıza oyuncu çıkartabilmek asıl hedeflerimizden. 10 Farklı katagoride ‘F Jugend’e kadar 150 sporcumuza hizmet veriyoruz. Alt yapı sorumlusu olarak asıl hedefimiz, 1. takımımıza oyuncu yetiştirmek” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!