Hasan Hoca’ya takdir belgesi

Güncelleme Tarihi:

Hasan Hoca’ya takdir belgesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2023 10:40

Berlin’in Türkçe ve Almanca eğitim veren tek iki dilli okulu olan Aziz Nesin İlkokulu’nun spor eğitmenlerinden antrenör Hasan Çil, çocuklara yönelik başarılı çalışmaları nedeniyle senato tarafından ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

BERLİN Eğitim Senatosu, eğitmen-antrenör Hasan Çil’i, Avrupa okulları arasında gerçekleşen iki dilli Avrupa okulları arası futbol turnuvasının organizasyonu ve yürütülmesindeki başarılı çalışmaları nedeniyle takdir etti ve başarı sertifikası verdi. Daha önce de Berlin Türk Spor Merkezi tarafından onore edilen Hasan Çil, 2020 yılında Aziz Nesin Futbol Takımı’nı tarihi bir başarıya sürükleyerek Berlin şampiyonluğunu kazandırmıştı.

Hasan Hoca’ya takdir belgesi
‘BU SERTİFİKA BENİ DAHA DA TEŞVİK ETTİ’
Başarılı Antrenör Hasan Çil, “Yıllardır düzenlemiş olduğumuz böyle güzel bir organizasyonun ardından teşekkür belgesi almak beni mutlu etti. Çocukların spordaki başarısı onların disiplinli bir şekilde olmasını sağlıyor ve diğer derslerine de katkı sağlıyor. Çocukların, takım ruhu içinde hareket etmesi sosyal gelişimlerine de destek veriyor. Bu sertifika beni daha da teşvik etti. Okulumuzun ve gençlerimizin başarısı için çalışmalara devam edeceğim” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!