Haberim olmadan beni transfer ediyorlar

Güncelleme Tarihi:

Haberim olmadan beni transfer ediyorlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 15:03

Hertha Berlin'in Türk yıldızı Tolga Ciğerci, Türkiye'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

TOLGA Ciğerci, hakkında çıkan Türkiye'ye transfer oluyor söylentilerini yalanladı. Hertha Berlin ile bu yıl üç yıllık sözleşme imzalayan Tolga, geçen sez

Haberim olmadan beni transfer ediyorlar
on kiralık oynadığı Hertha Berlin'de bu yıl sakatlığı nedeniyle daha hiç forma giyemedi. Ayak parmağından sakatlandı. Doktorlar önce 'ameliyata gerek olmadan iyileşir' teşhisi koydu. Ancak iyileşmeyince bu kez ameliyat masasına yatı. Temmuz'da ayak parmağından ameliyat olan Tolga, sezon öncesi kamp ve hazırlıklara da katılamadı.

TRANSFER OLUYOR HABERLERİNE GÜLÜYOR

Bir süre koltuk değnekleriyle yürüdü. Şimdilerde ise hızla iyileşip formasını giyeceği günleri bekliyor. Tolga, şu sıralara antrenman açığını kapatıp takımdaki yerini almak için çalışırken, hakkında çıkan ‘Türkiye’ye transfer oluyor’ haberlerine ise gülüyor. Sürekli olarak çıkan transfer söylentilerinden rahatsız olan Tolga “Yapacak bir şey yok. Sadece gülüyorum. Benim haberim omadan transfer oluyorum” dedi. Şimdiye kadar Türkiye’de hiçbir kulüp yöneticisiyle görüşmedim. Türkiye’ye gitmek kafamda yok. Bundesliga’da memnunum. Benim amacım Bundesilga’dan sonra İngiltere’de oynamak” dedi.

HERTHA’DA ÇOK BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ

Tolga Ciğerci, ilk profesyonel sözleşmeyi Wolfsburg ile yaptı. Ardından bir yıl M’Gladbach’da kiralık oynadı. Geçen yıl Jos Luhukay’ın isteği üzerine Hertha’ya kiralık geldi. Berlin ekibinde çok başarılı bir sezon geçirdi. Bundesliga’da sahada en çok koşan futbolcu olduğu için Alman futbol otoriteleri genç futbolcuya ‘maratoncu’ lakabı taktı. Tolga, milli takım forması giymek adına geçtiğimiz yıl Alman vatandaşlığını iade edip, Türk vatandaşı oldu. Fatih Terim, Mart ayında genç futbolcuyu milli takım aday karosuna davet etti. Kampı katılacağı hafta sakatlanınca milli takım formasını giyemedi. Wolfsburg ile yaptığı sözleşmede, ‘Bir Milyon Euro karşılığı serbest kalır’ maddesini işleten Hertha, Wolfsburg ile masaya oturmadan kulübün banka hesabına bir milyon Euro yatırınca Tolga’yı renklerine bağladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!