‘Güldür Güldür Show Londra’da ile kahkaha tufanı!

Güncelleme Tarihi:

‘Güldür Güldür Show Londra’da ile kahkaha tufanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2024 12:15

2 bin 700 kişi kapasiteli dünyanın en büyük oditoryumlarından biri olan Royal Festival Hall’in neredeyse bütün koltuklarının satıldığı ‘Güldür Güldür Londra’da’, sunucu Ali Sunal’ın sıcak bir “Hoş geldiniz” seslenişiyle alkışlar eşliğinde başladı.

Haberin Devamı

GECE, Londra merkezli Gise Event tarafından gerçekleştirildi. İlk skeç olan ‘Balecik Köyü’ sanatçıların Türkiye’nin bir köyünde bale yaparak iletişim kurduğu skeç beğenilerek izlendi. Skecin ardından Ali Sunal, seyircilere “Bir dilek hakkınız olsa ne dilerdiniz?” sorusuna bir genç “Evlenirdim” demesi üzerine Ali Sunal’ın sahneye aldığı genç, kız arkadaşına diz çökerek alkışlar eşliğinde evlenme teklifi etti, kız arkadaşının da “Evet” diyerek kabul ettiği teklif geceye renk kattı. İkinci skeç ‘Dile Benden Ne Dilersen’de, Türk öğrencilerin ruhunu kendisine sattırmasına çalışan Lucifer’ın ekonomik ve sosyopolitik karamsarlık içeren mazeretlerinden dolayı başarısızlığa uğradığı skeç izleyenler tarafından kuvvetle alkışlandı. Üçüncü skeç ‘Bir Kız İstiyoruz’da, evlenmek isteyen gençler, ebeveynlerinin evlilik masraflarının yükselmesinden dolayı çocuklarının evlenmesini engellemeye çalışmasına maruz kalmasına rağmen, çocukların evlenmesiyle sona erdi.

‘Güldür Güldür Show Londra’da ile kahkaha tufanı

‘Güldür Güldür Show Londra’da ile kahkaha tufanı

‘Güldür Güldür Show Londra’da ile kahkaha tufanı

‘Güldür Güldür Show Londra’da ile kahkaha tufanı

‘Güldür Güldür Show Londra’da ile kahkaha tufanı
‘EROTİK SESLİ MESUT’
Dördüncü skecin ismi ‘Yaralı Show’du. İbrahim Tatlıses’in pembe ceket giydiği ‘İbo Show’un parodisinin yapıldığı skeç, kahkahalarla izlendi. Beşinci skecin ismi ‘Hasta Çocuk’tu. Evde hasta numarası yaparak eşinin kendisine bakmasını sağlayan adamın annesinin evine gelerek eşiyle kedisinin tartışması sonucu yaptığı numaranın annesi ve eşinin birbiriyle çekişmesine dayanamayıp evden kaçmasıyla sona erdi. Altıncı skecin ismi ‘Erotik Sesli Mesut’tu. Her söylediği cümlenin içinde bir erotik ses bulunduran Mesut çoğu kadının kendini sapık olarak görmesinden dolayı yakınıyordu. Erkek arkadaşları ne kadar ona yardımcı olmaya çalışsalar da Mesut’un sorununu çözmeyi başaramadılar. Buna rağmen en çok gülünen skeç final skeç oldu. Oyuncuların rengarenk kıyafetleri ve çeşitli dekorlarıyla prodüksiyonun yüksek kaliteli tutulduğu ‘Güldür Güldür Londra’da’ seyircilere hoşça kalın selamı verirken sanatçıların fotoğraf ve videolarını çekilmeleri ile son buldu. 2 bin 500 Londralı gösteri sonrası oditoryumdan mutlu ve gülerek ayrıldılar.

BAKMADAN GEÇME!