Gene olmazsa giderim

Güncelleme Tarihi:

Gene olmazsa giderim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2010 16:03

Almanya’nın Bayern Münih takımında forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop kulübüyle bir yıllık anlaşma yapmasının nedenini Van Gaal’a bağlayarak “ Van Gaal’ın kesin bir çizgisi, nelere değer verdiğini biliyorsunuz.

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ Sezon sonunda Bayern Münih’ten ayrılacak denilen Hamit Altıntop kulübüyle tekrar bir yıllık bir nalaşma yapmasının en önemli sebebinin antrenör van Gaal olduğunu söyledi. Almanya’nın “Süddeutschezeitung-SZ” gazetesine konuşan Hamit “Kalmamda Van Gaal ile yaptığım görüşme ve onun fikirleri önemli rol oynadı. Bir kere kesin bir çizgiye sahip. Onun gözünde nerede olduğunu, ne istediğini biliyorsun. Futbolcuların her zaman arkasında ve onlara destek olan bir kişiliği var. Arada kötü de oynasanız sizin arkanızda duruyor. Kim olursanız olun sizi görmemezlikten gelmiyor” dedi.


“BAYERN MÜNİH’TEN HER ZAMAN GİDEBİLİRSİNİZ”
Hamit geçtiğimiz sezon sonu birçok teklif aldığını belirtirken “Atletici Madrid beni çok istedi. Ama sportif hedefleri dikkate alarak kararımı Bayern Münih’ten yana kullandım. Hem burada uzun süredir yaşıyorum. Alıştım. Ama en önemlisi sportif başarılar. Geçen sezon Şampiyonlar ligi finali oynadık. Bu başarıların devamı gelirken burada olmak istedim. Ayrıca buradan istediğiniz zaman ayrıla bilirisiniz. Bie sene daha kendimi burada denemek istiyorum. O yüzden de bir senelik sözleşme yaptım. O konuda da kulüp bana yardımcı oldu. Burada kalmakla doğru kararı verdiğimi düşünüyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

“GEÇEN SENE ŞANSIZDIM”
Hamir geçtiğimiz sezon kendisi açısından çok şanssız bir yıl olduğunu söylerken “Sezona kötü başladık. Ardından hocamız takımda değişiklikler yaptı ve işler iyi gitti. Normal olarak ta o takımı değiştirmesini beklemek doğru olmazdı. Takıma 25 milyon Euro’ya Robben’ı alıyorsunuz. O da iyi oynuyor. Aslında ben yanlış ya da eksik bir şey yapmadım. Van Gaal’ın gelmesinde önceki sezonda da ağır sakatlıklar yaşadım. Bu yüzden de ritmimi kaybettim. Hızlı bir hazırlık döneminden sonra da biraz erken hazır duruma geldim. Olmadı. Sonra da kendimi çukurda gibi hissettim. Toparlanmam uzun sürdü. Ama şimdi mental olarak iyi durumdayım” dedi”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!