Gençlerbirliği Rhein Main şampiyonu

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliği Rhein Main şampiyonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2014 12:28

16 takımın katıldığı 11. Türk Rhein Main Futbol Turnuvası’nın şampiyonu, finalde Frankfurt Türkgücü’nü mağlup eden Bischofsheim Gençler Birliği oldu.

Haberin Devamı

Mainz Başkonsolosluğu himayesinde, Mainz-Bingen Hakemler Derneği (FKSV) tarafından 11. kez düzenlenen Türk Rhein Main Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Bischofsheim Gençlerbirliği oldu.

Gençlerbirliği finalde Frankfurt Türkgücü’nü penaltı atışlarında 7-5 geçerek mutlu sona ulaştı. Mainz Başkonsolosu Arif Eser Torun, genç futbolculara gösterdikleri fairplay nedeniyle teşekkür etti.

Gençlerbirliği 200 Euro ve gezici bir kupa, Frankfurt ise 150 Euro para ödülü aldı. 16 Türk takımının katılımıyla Mainz Laubenheim Sporthalle Ried salonunda gerçekleşen turnuvanın üçüncüsü ise Fulda Türkspor‘u 5-3 yenen Köln Ataspor oldu. Üçüncü Fulda’ya 100 Euro, dördüncü Köln’e ise 50 Euro para ödülü verildi.

DOSTLUK RÜZGARI ESTİ

Yarıfinalde Köln Ataspor ile karşılaşan Frankfurt Türkgücü, rakibini Devrim Korkmaz ve Hasan Oğlu’nun golleriyle geçerek adını finale yazdırdı.

Gençlerbirliği Bischofsheim ise Fulda Türkspor‘u Hakan Karakoç ve Cihan Şahin’in golleriyle 2-1 mağlup etti. Fulda’nın tek sayısını Ümit Oğuz attı. Tek kırmızı kartın dahi gösterilmediği turnuvada genç oyuncular. yetenekleriyle öne çıktı. Frankfurt Türkgücü ile Bischofsheim Gençlerbirliği arasında geçen final nefes kesti. Normal süresi 3-3 berabere bittiği karşılaşmanın gollerini Devrim, Roni ve Hasan Oğlu (Türkgücü) ile Metin Ergün ve Cihan Şahin (2) Gençlerbirliği kaydettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!