Geçim sıkıntısı intihar ettirdi

Güncelleme Tarihi:

Geçim sıkıntısı intihar ettirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2010 14:56

ALMANYA'nın Frankfurt kentindeki Çorum-Kuşsaraylılar, dört gün içinde gelen üst üste gelen iki hemşehri ölümüylü şok geçirdi.

Haberin Devamı

Dört gün önce 48 yaşındaki Kuşsaraylı Veli Karakakurt'un kalp krizi sonucu ölümüyle sarsılan Kuşsaraylılar, önceki gün de 34 yaşındaki Çağlar Çalışır'ın intiharı ile de yasa boğuldular. Çağlar'ın babası Sadık ile annesi Zekiye Çalışır ile eşi Esra Çağlar'ın intiharına hala inanamazken, arkadaşlarının gözyaşları dinmiyor. Anne Zekiye'nin "Neden Çağlar'ım, niye beni bırakıp gittin" feryatları yürekleri dağladı.



Türkiye'de toprağa verilecek
Uzun yıllar Çorumspor ve SV Mosaik futbol takımlarında forma giyen ve attığı gollerle takımlarını başarıya ulaştıran Çağlar Çalışır hazin ölümü Frankfurt spor camiasını da şok etti. Frankfurt Havalimanı'nda çalışan Çalışır uzun zamandan beri rahatsızlığı nedeniyle psikolojik tedavi görüyordu. Aile problemleri nedeniyle sıkıntılı günleri atlatamayan Çağlar son günlerde içine kapandı ve geçtiğimiz salı akşamı işe gidiyorum diyerek evden ayrıldı. Çağlar, Frankfurt'un Ostpark semtindeki parkta kendihni bir ağaca asarak intihar etti. Frankfurt Alevi Kültür Merkezi'nde yapılan cenaze töreninin ardından Çağlar'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Çorum'a götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!