Galatasaray - Gaziantepspor / CANLI

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray - Gaziantepspor / CANLI
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2011 19:12

Galatasaray, bu sezonun en kritik maçında Gaziantep karşısında.

Haberin Devamı

MAÇIN CANLI ANLATIMI


GALATASARAY'IN 11'İ: Zapata, Sabri, Cana, Servet, Çağlar, Neill, Ayhan, Culio, Kazım, Stancu, Baros

GAZİANTEPSPOR'UN İLK 11'İ:
Karcemarskas, Yalçın, Dany, El Yasa, Ivan, Murat Ceylan, Hürriyet, Ismael Sosa, Popov, Wagner, Cenk Tosun

Bu sezon sadece Türkiye Kupası hedefi kalan Galatasaray, çeyrek final rövanşında ilk maçta 3-2 yenildiği Gaziantepspor'u Türk Telekom Arena Stadı'nda konuk ediyor.

Bu karşılaşma tarihinin en kötü sezonunu geçiren sarı kırmızılılar için bir futbol maçından çok daha farklı önem taşıyor. Olası bir kötü sonuçta camiada taşlar yerinden oynayacak. Galatasaray, önümüzdeki sezon büyük ihtimalle Avrupa kupalarından uzak kalacak.

Zorlu maç öncesinde ev sahibi Galatasaray'da Kewell ve Arda'nın sakatlıkları devam ediyor. İkinci yarının en başarılı ekiplerinden biri olan kırmızı siyahlılarda uzun süredir takımdan ayrı kalan Emre ve Serdar yine yok. Bu zorlu eşleşmeden mutlu ayrılacak ekip yarı finalde Beşiktaş-Gaziantep BŞB eşleşmesinin tur atlayanı ile karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR

Deplasmanda oynadığı ilk maçta Gaziantepspor'a 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılılar, turu geçmek iç sahada oynayacağı maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Galatasaray, en az iki farklı galibiyet veya 3-2'nin altındaki (1-0 ve 2-1) tek farklı galibiyetlerde turu geçen takım olacak.

Her türlü beraberlikte veya 3-2'lik skorun üstündeki tek (4-3, 5-4 gibi) veya daha farklı galibiyetlerinde turu geçen takım Gaziantepspor olacak. Sarı-kırmızılı ekibin, maçı 3-2 kazanması halinde ise uzatmalara gidilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!